Rybí koláč z lososa a bramborové kaše
Ingredience
300 g | zbylého pečeného lososa |
sůl | |
pepř | |
1 | žlutá paprika |
1 | červená paprika |
1 | červená cibule |
½ | brokolice |
1 | mrkev |
¼ | celeru |
20 ml | slunečnicového oleje |
400 g | zbylé bramborové kaše |
200 g | eidamu |
Postup přípravy
1. Do koláčové formy o průměru 28 cm nakrájejte na hrubé kusy 300 g upečeného lososa. Poté osolte a opepřete. Omyjte a očistěte žlutou a červenou papriku, červenou cibuli, ½ brokolice včetně košťálu, mrkev a ¼ celeru. Vše nakrájejte na kousky.
2. Na pánvi rozpalte 20 ml oleje a zeleninu na něm rychle orestujte dozlatova. Osolte, opepřete a pak ji vsypte do formy k pečenému lososovi.
3. Zbylými 400 g bramborové kaše z předchozího dne zakryjte koláč pomocí stěrky. Navrch nastrouhejte 200 g eidamu a dejte zapéct do trouby na 180 °C po dobu 20 minut.
4. Zapečený koláč vyndejte na chladicí mřížku. Nechte 5 minut odstát a pak rovnou servírujte. Podává se rodinný oběd.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY