Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Řepový tart

Další recepty a články

Čokoládová pěna z avokáda
Čokoládová pěna z...
Čokoládová pěna z avokáda
Čokoládová pěna z avokáda
Nejčokoládovější cookies
Nejčokoládovější...
Nejčokoládovější cookies
Nejčokoládovější cookies
Čokoládová pěna
Čokoládová pěna
Čokoládová pěna
Čokoládová pěna
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na...
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech

Řepový tart

Co budete potřebovat

200 g červené řepy
2 sáčky ovocného čaje
3 plátky želatiny
150 g vlašských ořechů
70 g slunečnicových semínek
sůl
1 lžička mleté skořice
4 lžíce javorového sirupu
2 lžíce kokosového oleje
360 ml kokosového mléka
1 pomeranč

Jak na to?

1. Řepu oloupejte, rozdělte na čtvrtiny a vložte do hrnce. Zalijte vodou a vařte asi 30 minut doměkka. Odstavte z plotny, vložte čajové sáčky a nechte 20 minut odstát. Želatinové plátky ponořte do misky se studenou vodou.

2. Ořechy a semínka rozemelte nahrubo, přidejte špetku soli, ½ lžičky skořice, 2 lžíce sirupu a 1 lžíci oleje. Promíchejte do lepivého těsta.

3. Obdélníkovou koláčovou formu 10 x 33 cm vymažte zbývajícím kokosovým olejem, dno vyložte pečicím papírem. Těsto namačkejte na dno formy a do ¾ výšky bočních stěn. Pečte 12 minut dozlatova v troubě vyhřáté na 175 °C. Upečený korpus nechte vychladnout.

4. Do mixéru vložte uvařenou řepu, 60 ml nálevu z řepy a čaje, kokosové mléko, zbylý sirup a skořici, nastrouhanou kůru z ½ pomeranče a 2 lžíce pomerančové šťávy. Promixujte do konzistentní směsi. Přelijte do hrnce a přiveďte k varu. Odstavte z plotny a vmíchejte nabobtnalou želatinu. Nechte chvíli prochladnout a vlijte na korpus.

5. Koláč nechte alespoň 2 hodiny ztuhnout v lednici.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Řepový tart

Dezert Snadné Bezlepkové Bez laktózy Magazín 3/2020 Počet porcí: 1 koláč
(0)

Co budete potřebovat

200 g červené řepy
2 sáčky ovocného čaje
3 plátky želatiny
150 g vlašských ořechů
70 g slunečnicových semínek
sůl
1 lžička mleté skořice
4 lžíce javorového sirupu
2 lžíce kokosového oleje
360 ml kokosového mléka
1 pomeranč

Jak na to?

1. Řepu oloupejte, rozdělte na čtvrtiny a vložte do hrnce. Zalijte vodou a vařte asi 30 minut doměkka. Odstavte z plotny, vložte čajové sáčky a nechte 20 minut odstát. Želatinové plátky ponořte do misky se studenou vodou.

2. Ořechy a semínka rozemelte nahrubo, přidejte špetku soli, ½ lžičky skořice, 2 lžíce sirupu a 1 lžíci oleje. Promíchejte do lepivého těsta.

3. Obdélníkovou koláčovou formu 10 x 33 cm vymažte zbývajícím kokosovým olejem, dno vyložte pečicím papírem. Těsto namačkejte na dno formy a do ¾ výšky bočních stěn. Pečte 12 minut dozlatova v troubě vyhřáté na 175 °C. Upečený korpus nechte vychladnout.

4. Do mixéru vložte uvařenou řepu, 60 ml nálevu z řepy a čaje, kokosové mléko, zbylý sirup a skořici, nastrouhanou kůru z ½ pomeranče a 2 lžíce pomerančové šťávy. Promixujte do konzistentní směsi. Přelijte do hrnce a přiveďte k varu. Odstavte z plotny a vmíchejte nabobtnalou želatinu. Nechte chvíli prochladnout a vlijte na korpus.

5. Koláč nechte alespoň 2 hodiny ztuhnout v lednici.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čokoládová pěna z avokáda
Čokoládová pěna z avokáda
Čokoládová pěna z avokáda
Čokoládová pěna z avokáda
Nejčokoládovější cookies
Nejčokoládovější cookies
Nejčokoládovější cookies
Nejčokoládovější cookies
Čokoládová pěna
Čokoládová pěna
Čokoládová pěna
Čokoládová pěna
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech

Inspirujte se podobnými recepty