Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Rajčatovopapriková polévka

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Rajčatovopapriková polévka

Co budete potřebovat

5 červených paprik
4 lžíce olivového oleje
400 ml krájených rajčat v konzervě
70 g rajčatového protlaku
1 lžička sušeného česneku
4 lžičky sušené bazalky
200 ml vody
sůl
2 lžičky chilli vloček
pepř
120 ml bifido bílého jogurtu Albert
4 cherry rajčata
1 hrst čerstvé bazalky

Jak na to?

1. Rozehřejte troubu na 220 °C a pečte v ní papriky 10 minut na plechu vymazaném 2 lžícemi oleje. Poté je pomocí kleštiček vložte do igelitového sáčku a nechte chvilku spařit.

2. Mezitím rozehřejte v hrnci olej, vlijte krájená rajčata, přidejte protlak, sušený česnek, 2 lžičky bazalky, vodu, osolte a přiveďte k varu.

3. Ze spařených paprik stáhněte slupku, vyjměte jádřince a přidejte oloupané papriky k ostatním surovinám do polévky. Povařte 5 minut.

4. Důkladně rozmixujte, dosolte a dopepřete.

5. Servírujte se lžící bifida, ozdobené rozpůleným cherry rajčátkem, chilli vločkami, pepřem a pokrájenou bazalkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rajčatovopapriková polévka

Hlavní chod Snadné Vegetariánské Bezlepkové Videorecept Magazín 6/2020 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (3)

Co budete potřebovat

5 červených paprik
4 lžíce olivového oleje
400 ml krájených rajčat v konzervě
70 g rajčatového protlaku
1 lžička sušeného česneku
4 lžičky sušené bazalky
200 ml vody
sůl
2 lžičky chilli vloček
pepř
120 ml bifido bílého jogurtu Albert
4 cherry rajčata
1 hrst čerstvé bazalky

Jak na to?

1. Rozehřejte troubu na 220 °C a pečte v ní papriky 10 minut na plechu vymazaném 2 lžícemi oleje. Poté je pomocí kleštiček vložte do igelitového sáčku a nechte chvilku spařit.

2. Mezitím rozehřejte v hrnci olej, vlijte krájená rajčata, přidejte protlak, sušený česnek, 2 lžičky bazalky, vodu, osolte a přiveďte k varu.

3. Ze spařených paprik stáhněte slupku, vyjměte jádřince a přidejte oloupané papriky k ostatním surovinám do polévky. Povařte 5 minut.

4. Důkladně rozmixujte, dosolte a dopepřete.

5. Servírujte se lžící bifida, ozdobené rozpůleným cherry rajčátkem, chilli vločkami, pepřem a pokrájenou bazalkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Inspirujte se podobnými recepty