
Rajčatovopapriková polévka
Postup přípravy
1. Rozehřejte troubu na 220 °C a pečte v ní papriky 10 minut na plechu vymazaném 2 lžícemi oleje. Poté je pomocí kleštiček vložte do igelitového sáčku a nechte chvilku spařit.
2. Mezitím rozehřejte v hrnci olej, vlijte krájená rajčata, přidejte protlak, sušený česnek, 2 lžičky bazalky, vodu, osolte a přiveďte k varu.
3. Ze spařených paprik stáhněte slupku, vyjměte jádřince a přidejte oloupané papriky k ostatním surovinám do polévky. Povařte 5 minut.
4. Důkladně rozmixujte, dosolte a dopepřete.
5. Servírujte se lžící bifida, ozdobené rozpůleným cherry rajčátkem, chilli vločkami, pepřem a pokrájenou bazalkou.
Jak na to?
Pomohl vám recept?
4hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod