
Portobello ricotta, piniové oříšky

Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Středomořská
Vegetariánské
Grilování
Předkrm
Ingredience
Složení 4 porce
- Žampiony portobello 4 ks
- Olej olivový 1 plž
- Piniové oříšky 30 g
- Ricotta 200 g
- Pesto bazalkové 4 člž
- Halloumi 150 g
- Žampiony portobello 4 ks
- Olej olivový 1 plž
- Piniové oříšky 30 g
- Ricotta 200 g
- Pesto bazalkové 4 člž
- Halloumi 150 g
Příprava
- 1Zbavte 4 portobella středové nožky, pokapejte klobouky shora olivovým olejem a dobře je promažte.
- 2V misce smíchejte 200 g ricotty a 4 lžičky pesta. Klobouky naplňte směsí.
- 3Na směs v žampionech rozdělte 150 g sýra nakrájeného na kostičky 1 × 1 cm a posypte piniovými oříšky.
- 4Portobella grilujte na středním žáru zhruba 6 minut. Servírujte krásné grilované klobouky třeba na čerstvém salátu.
- 1Zbavte 4 portobella středové nožky, pokapejte klobouky shora olivovým olejem a dobře je promažte.
- 2V misce smíchejte 200 g ricotty a 4 lžičky pesta. Klobouky naplňte směsí.
- 3Na směs v žampionech rozdělte 150 g sýra nakrájeného na kostičky 1 × 1 cm a posypte piniovými oříšky.
- 4Portobella grilujte na středním žáru zhruba 6 minut. Servírujte krásné grilované klobouky třeba na čerstvém salátu.
Hodnocení
Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.