Polévka z bramborové kaše s trhaným vepřovým
Ingredience
1 | cibule |
2 | stroužky česneku |
20 g | másla |
400 g | bramborové kaše z předchozího dne |
300 ml | vývaru |
300 ml | polotučného mléka |
sůl | |
pepř | |
2 | snítky tymiánu |
100 g | staršího chleba |
10 ml | oleje |
200 g | vepřové pečeně z předchozího dne |
Postup přípravy
1. Oloupejte cibuli a 2 stroužky česneku a nakrájejte je nadrobno. V hrnci rozpalte 20 g másla a cibuli s česnekem na něm orestujte.
2. Do hrnce k cibuli a česneku přidejte 400 g bramborové kaše z předchozího vaření, zalijte 300 ml vývaru a 300 ml mléka.
3. Vše promíchejte, ochuťte solí, pepřem a přidejte 2 snítky tymiánu. Vše přiveďte k varu a 10 minut povařte.
4. Nakrájejte na co nejtenčí plátky 100 g staršího chleba a dejte je na plech opatřený pečicím papírem. Zakápněte 10 ml oleje a dejte opéct do trouby na 180 °C na 5 minut. Polévku servírujte horkou, do misek rozdělte 200 g natrhané zbylé vepřové pečeně z předchozího vaření. Ozdobte opečenými krutony. Lahodný recept, který zahřeje a navíc je v duchu neplýtvání v kuchyni, je na stole.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY