Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyPodzimní polévka minestrone
Albert logoAlbert logo
Podzimní polévka minestrone

Podzimní polévka minestrone

Velmi snadné
16-30 minut
4/5
Italská
Vegetariánské
Polévka

Ingredience4 porce

4 porce
  • Mrkev 2 ks
  • Řapíkatý celer 2 řap.
  • Brambory 1 ks
  • Česnek 2 strouž.
  • Kapusta hlávková
  • Cibule 1 ks
  • Rajčata v plechovce 400 g
  • Olej olivový 2 plž
  • Bujón zeleninový BIO 1 ks
  • Sůl
  • Fazole bílé sterilované 400 g
  • Parmazán 30 g
  • Pepř
  • Tymián čerstvý 1 snít.
  • Mrkev 2 ks
  • Řapíkatý celer 2 řap.
  • Brambory 1 ks
  • Česnek 2 strouž.
  • Kapusta hlávková
  • Cibule 1 ks
  • Rajčata v plechovce 400 g
  • Olej olivový 2 plž
  • Bujón zeleninový BIO 1 ks
  • Sůl
  • Fazole bílé sterilované 400 g
  • Parmazán 30 g
  • Pepř
  • Tymián čerstvý 1 snít.

Příprava

1
Očistěte a nakrájejte na kostičky 2 mrkve, 2 řapíky celeru a bramboru. Nasekejte 2 oloupené stroužky česneku a přidejte je k zelenině.
2
Oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno a orestujte na 2 lžících olivového oleje dozlatova. Pak přidejte nakrájenou zeleninu a česnek a nechte zezlátnout.
3
Zalijte litrem vody. Přimíchejte 400 g konzervovaných rajčat, kostku zeleninového bujónu a vařte 15 minut.
4
Poté přidejte nakrájené 4 listy kapusty a propláchnutých 360 g fazolí.Povařte 5 minut, osolte a opepřete podle chuti. Na závěr posypte strouhaným parmazánem a čerstvým tymiánem. Ideální večeře na chladné podzimní večery.
1
Očistěte a nakrájejte na kostičky 2 mrkve, 2 řapíky celeru a bramboru. Nasekejte 2 oloupené stroužky česneku a přidejte je k zelenině.
2
Oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno a orestujte na 2 lžících olivového oleje dozlatova. Pak přidejte nakrájenou zeleninu a česnek a nechte zezlátnout.
3
Zalijte litrem vody. Přimíchejte 400 g konzervovaných rajčat, kostku zeleninového bujónu a vařte 15 minut.
4
Poté přidejte nakrájené 4 listy kapusty a propláchnutých 360 g fazolí.Povařte 5 minut, osolte a opepřete podle chuti. Na závěr posypte strouhaným parmazánem a čerstvým tymiánem. Ideální večeře na chladné podzimní večery.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup

Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě dnes

Od 06.03.2024 do 19.03.2024

Platný ještě dnes

Od 13.03.2024 do 19.03.2024

Platný ještě 8 dní

Od 20.03.2024 do 26.03.2024

Platný ještě 13 dní

Od 20.03.2024 do 31.03.2024

Platný ještě dnes

Od 06.03.2024 do 19.03.2024

Platný ještě dnes

Od 13.03.2024 do 19.03.2024

Platný ještě 8 dní

Od 20.03.2024 do 26.03.2024

Platný ještě 13 dní

Od 20.03.2024 do 31.03.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.