×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Plněná rajčata na grilu

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Plněná rajčata na grilu

Co budete potřebovat

150 g Bio pestrobarevné rýže Nature´s Promise
6–8 velkých rajčat
150 g sýru feta
1 lžíce čerstvého oregana
2 lžíce čerstvé máty
4 lžíce petrželky
4 stroužky česneku
2 jarní cibulky
1 lžíce citronové šťávy
sůl, pepř

Jak na to?

Rýži uvařte podle návodu na obalu.
Rajčata omyjte a seřízněte vršek. Lžící vydlabejte semínka a vnitřek rajčat – můžete je využít například do zeleninové polévky nebo sníst.
Vařenou rýži smíchejte s rozdrobenou fetou, nasekanými bylinkami, nakrájeným česnekem a jarními cibulkami. Zakápněte citronovou šťávou a podle chuti osolte a opepřete.
Ochucenou rýži naplňte do vydlabaných rajčat. Dejte na rozpálený gril a opečte 10–15 minut, nejlépe s přiklopeným víkem grilu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Plněná rajčata na grilu

Hlavní chod Velmi snadné Něco lehkého Bezlepkové Vegetariánské Oregano , Máta , Petržel kadeřavá , Rajče Magazín 7-8/2018 (Letní speciál) Počet porcí: 4-6
Průměrné hodnocení 4 (2)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma
Toto lehké zeleninové jídlo budete mít na grilu připravené za chvilku. A až bude po sezoně, můžete rajčata upéct doma v troubě.

Co budete potřebovat

150 g Bio pestrobarevné rýže Nature´s Promise
6–8 velkých rajčat
150 g sýru feta
1 lžíce čerstvého oregana
2 lžíce čerstvé máty
4 lžíce petrželky
4 stroužky česneku
2 jarní cibulky
1 lžíce citronové šťávy
sůl, pepř

Jak na to?

Rýži uvařte podle návodu na obalu.
Rajčata omyjte a seřízněte vršek. Lžící vydlabejte semínka a vnitřek rajčat – můžete je využít například do zeleninové polévky nebo sníst.
Vařenou rýži smíchejte s rozdrobenou fetou, nasekanými bylinkami, nakrájeným česnekem a jarními cibulkami. Zakápněte citronovou šťávou a podle chuti osolte a opepřete.
Ochucenou rýži naplňte do vydlabaných rajčat. Dejte na rozpálený gril a opečte 10–15 minut, nejlépe s přiklopeným víkem grilu.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Jmenovka
zapichovací
3 ks v balení
sleva 66 %
15 bodů + 1990 bez bodů 59

k popsání a označení rostlin
na záhonku či v květináčích

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.