Pečená vinná klobása se zelím
Zkuste si připravit tradiční český pokrm - pečená vinná klobása ze zelí. Je to velmi jednoduché.

Snadné
46-60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Klobása vinná 600 g
- Cibule 3 ks
- Sádlo 3 plž
- Zelí kysané 300 g
- Cukr třtinový 1 plž
- Vinný červený ocet 1 člž
- Sůl
- Česnek 4 strouž.
- Pivo světlé 200 ml
- Kmín celý
- Bramborová kaše
- Klobása vinná 600 g
- Cibule 3 ks
- Sádlo 3 plž
- Zelí kysané 300 g
- Cukr třtinový 1 plž
- Vinný červený ocet 1 člž
- Sůl
- Česnek 4 strouž.
- Pivo světlé 200 ml
- Kmín celý
- Bramborová kaše
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.