×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Pečená bělomasá ryba s vařenou brokolicí

Další recepty a články

Pljeskavica s vařeným...
Pljeskavica s...
Pljeskavica s vařeným...
Pljeskavica s vařeným...
Dušená vepřová kýta na...
Dušená vepřová kýta...
Dušená vepřová kýta na...
Dušená vepřová kýta na...
Crostini s roquefortem
Crostini s...
Crostini s roquefortem
Crostini s roquefortem
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...

Pečená bělomasá ryba s vařenou brokolicí

Tip do kuchyně

 

V letních měsících můžete rybu takto upéct i v alobalu na grilu. Bude hezky měkoučká a šťavnatá.

Co budete potřebovat

400 g bělomasé ryby
1 červená chilli paprička
1 zelená chilli paprička
čerstvý zázvor
2 šalotky
1 lžíce sójové omáčky
1 lžíce tmavého třtinového cukru
limetková šťáva
čerstvý koriandr
brokolice

Jak na to?

Ideální dietní pokrm. Pečená bělomasá ryba, ke které se vařená brokolice jako příloha skvěle hodí.

1) Rozdělte 400 g bělomasé ryby na 4 porce a každou dejte na jeden arch pečicího papíru.

2) Postupně nasekejte 1 dlouhou červenou chilli papričku, 1 dlouhou zelenou chilli papričku, 4cm kousek čerstvého zázvoru a 2 šalotky najemno a směs rozdělte na ryby.

3) Na porce rovněž rozdělte asi 1 lžíci sójové omáčky a 1 lžíce tmavého třtinového cukru.

4) Zabalte do balíčku a na plechu pečte 15 až 20 minut při 180 °C.

5) Otevřete, zakápně­te čerstvě vymačkanou limetkovou šťávou, posypte čerstvým koriandrem a podávejte s vařenou brokolicí.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pečená bělomasá ryba s vařenou brokolicí

Hlavní chod Snadné Středomořská Něco lehkého Pečení Magazín 5/2013
(0)

Tip do kuchyně

 

V letních měsících můžete rybu takto upéct i v alobalu na grilu. Bude hezky měkoučká a šťavnatá.

Co budete potřebovat

400 g bělomasé ryby
1 červená chilli paprička
1 zelená chilli paprička
čerstvý zázvor
2 šalotky
1 lžíce sójové omáčky
1 lžíce tmavého třtinového cukru
limetková šťáva
čerstvý koriandr
brokolice

Jak na to?

Ideální dietní pokrm. Pečená bělomasá ryba, ke které se vařená brokolice jako příloha skvěle hodí.

1) Rozdělte 400 g bělomasé ryby na 4 porce a každou dejte na jeden arch pečicího papíru.

2) Postupně nasekejte 1 dlouhou červenou chilli papričku, 1 dlouhou zelenou chilli papričku, 4cm kousek čerstvého zázvoru a 2 šalotky najemno a směs rozdělte na ryby.

3) Na porce rovněž rozdělte asi 1 lžíci sójové omáčky a 1 lžíce tmavého třtinového cukru.

4) Zabalte do balíčku a na plechu pečte 15 až 20 minut při 180 °C.

5) Otevřete, zakápně­te čerstvě vymačkanou limetkovou šťávou, posypte čerstvým koriandrem a podávejte s vařenou brokolicí.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Pljeskavica s vařeným...
Pljeskavica s vařeným...
Pljeskavica s vařeným...
Pljeskavica s vařeným...
Dušená vepřová kýta na...
Dušená vepřová kýta na...
Dušená vepřová kýta na...
Dušená vepřová kýta na...
Crostini s roquefortem
Crostini s roquefortem
Crostini s roquefortem
Crostini s roquefortem
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...

Inspirujte se podobnými recepty