Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyPealla s klobásou
Albert logoAlbert logo
  • Pealla s klobásou

Pealla s klobásou

Pealla s klobásou
Velmi snadné
16-30 minut
4/5
Středomořská
Hlavní chod

Ingredience

Složení
1 porcí
  • Cibule 2 ks
  • Olej olivový 2 plž
  • Rýže 400 g
  • Česnek 4 strouž.
  • Rajčata krájená v plechovce 800 g
  • Vývar kuřecí 1 l
  • Klobása chorizo 2 ks
  • Cibule 2 ks
  • Olej olivový 2 plž
  • Rýže 400 g
  • Česnek 4 strouž.
  • Rajčata krájená v plechovce 800 g
  • Vývar kuřecí 1 l
  • Klobása chorizo 2 ks

Příprava

1
Olej rozpalte ve velkém silnostěn­ném hrnci. Přidejte cibuli a chorizo a opékejte asi 4–5 minut, v polovi­ně vsypte česnek. Vsypte rýži, vlijte vývar, přidejte rajčata, promíchejte, přiklopte a na mírném ohni vařte 15 minut, aby byla rýže al dente neboli na skus. Podávejte posypané koriandrem a rozdrobeným sýrem.
1
Olej rozpalte ve velkém silnostěn­ném hrnci. Přidejte cibuli a chorizo a opékejte asi 4–5 minut, v polovi­ně vsypte česnek. Vsypte rýži, vlijte vývar, přidejte rajčata, promíchejte, přiklopte a na mírném ohni vařte 15 minut, aby byla rýže al dente neboli na skus. Podávejte posypané koriandrem a rozdrobeným sýrem.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 5 dní

Od 17.07.2024 do 23.07.2024

Platný ještě 5 dní

Od 17.07.2024 do 23.07.2024

Platný ještě 12 dní

Od 17.07.2024 do 30.07.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.