Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Panenka s avokádovou salsou

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Panenka s avokádovou salsou

Co budete potřebovat

2 lžíce omáčky sriracha
4 stroužky česneku
200 ml pomerančové šťávy
1 citron
2 lžíce sójové omáčky
2 lžíce medu
800 g vepřové panenky
2 manga
2 avokáda
½ okurky
1 červená cibule
1 paprička jalapeño
1 limeta
1 hrst hladkolisté petrželky
sůl
2 lžíce olivového oleje NP Bio

Jak na to?

1. Připravte marinádu. V malé misce smíchejte omáčku sriracha, prolisovaný česnek, pomerančovou šťávu, šťávu z citronu, sójovou omáčku a med.
2. Očištěnou vepřovou panenku vložte do uzavíratelného sáčku a vlijte k ní připravenou marinádu. Uzavřete sáček a marinujte 30 minut při pokojové teplotě.
3. Mezitím v jiné misce smíchejte oloupané, na kostičky pokrájené mango, avokádo, okurku, nadrobno pokrájenou červenou cibuli, papričku jalapeño, šťávu z limety a jemně pokrájenou petrželku. Dochuťte solí a dejte stranou.
4. Maso vyjměte z marinády a osušte papírovou kuchyňskou utěrkou. Na pánvi rozehřejte olivový olej a maso opečte ze všech stran dozlatova.
5. Přesuňte do pekáčku a pečte 20 minut v troubě předehřáté na 160 °C. Po 10 minutách vyjměte z trouby a maso potřete zbylou marinádou. Vraťte do trouby a pečte 10 minut.
6. Po upečení panenku přesuňte na prkénko, zakryjte a nechte 5 minut odpočinout.
7. Maso pokrájejte a servírujte s avokádovou salsou. Podle chuti přelijte šťávou z pánve.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Panenka s avokádovou salsou

Hlavní chod Snadné Maso Tip týdne Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

2 lžíce omáčky sriracha
4 stroužky česneku
200 ml pomerančové šťávy
1 citron
2 lžíce sójové omáčky
2 lžíce medu
800 g vepřové panenky
2 manga
2 avokáda
½ okurky
1 červená cibule
1 paprička jalapeño
1 limeta
1 hrst hladkolisté petrželky
sůl
2 lžíce olivového oleje NP Bio

Jak na to?

1. Připravte marinádu. V malé misce smíchejte omáčku sriracha, prolisovaný česnek, pomerančovou šťávu, šťávu z citronu, sójovou omáčku a med.
2. Očištěnou vepřovou panenku vložte do uzavíratelného sáčku a vlijte k ní připravenou marinádu. Uzavřete sáček a marinujte 30 minut při pokojové teplotě.
3. Mezitím v jiné misce smíchejte oloupané, na kostičky pokrájené mango, avokádo, okurku, nadrobno pokrájenou červenou cibuli, papričku jalapeño, šťávu z limety a jemně pokrájenou petrželku. Dochuťte solí a dejte stranou.
4. Maso vyjměte z marinády a osušte papírovou kuchyňskou utěrkou. Na pánvi rozehřejte olivový olej a maso opečte ze všech stran dozlatova.
5. Přesuňte do pekáčku a pečte 20 minut v troubě předehřáté na 160 °C. Po 10 minutách vyjměte z trouby a maso potřete zbylou marinádou. Vraťte do trouby a pečte 10 minut.
6. Po upečení panenku přesuňte na prkénko, zakryjte a nechte 5 minut odpočinout.
7. Maso pokrájejte a servírujte s avokádovou salsou. Podle chuti přelijte šťávou z pánve.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty