×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Ostružinový páj

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Ostružinový páj

Co budete potřebovat

150 g loupaných mandlí
60 g lískových ořechů
60 g slunečnicových semínek
10 velkých datlí
1⁄4 lžičky soli
3 lžíce kokosového oleje
4 g plátkové želatiny
450 g ostružin
350 g borůvek
3 hrsti bazalky
3 lžíce javorového sirupu
1 lžíce limetkové šťávy
150 ml kokosového mléka
1 lžíce kukuřičného škrobu

Jak na to?

1. Na pánvi nasucho orestujte mandle, ořechy a semínka.
2. Po vychladnutí rozmixujte, přidejte nasekané datle, kokosový olej a sůl. Znovu promixujte.
3. Těsto namačkejte do kulaté formy o průměru 25 cm a dejte na 20 minut chladit.
4. Želatinu nechte nabobtnat podle návodu.
5. Tři sta gramů ostružin a 300 g borůvek rozmixujte na pyré. Přidejte 2 hrsti bazalky a znovu rozmixujte.
6. Vmíchejte javorový sirup, limetkovou šťávu, kokosové mléko, kukuřičný škrob a nabobtnalou želatinu.
7. Nad mírným ohněm přiveďte za stálého míchání k varu. Přelijte do mísy a za stálého míchání nechte vychladnout.
8. Pyré přelijte na ztuhlý korpus a uložte do lednice na 4 hodiny.
9. Páj zdobte zbylými ostružinami, borůvkami a lístky bazalky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Ostružinový páj

Dezert Velmi snadné Sladká jídla Bezlepkové Bez laktózy Magazín 7-8/2019 Počet porcí: 1 páj
(0)

Co budete potřebovat

150 g loupaných mandlí
60 g lískových ořechů
60 g slunečnicových semínek
10 velkých datlí
1⁄4 lžičky soli
3 lžíce kokosového oleje
4 g plátkové želatiny
450 g ostružin
350 g borůvek
3 hrsti bazalky
3 lžíce javorového sirupu
1 lžíce limetkové šťávy
150 ml kokosového mléka
1 lžíce kukuřičného škrobu

Jak na to?

1. Na pánvi nasucho orestujte mandle, ořechy a semínka.
2. Po vychladnutí rozmixujte, přidejte nasekané datle, kokosový olej a sůl. Znovu promixujte.
3. Těsto namačkejte do kulaté formy o průměru 25 cm a dejte na 20 minut chladit.
4. Želatinu nechte nabobtnat podle návodu.
5. Tři sta gramů ostružin a 300 g borůvek rozmixujte na pyré. Přidejte 2 hrsti bazalky a znovu rozmixujte.
6. Vmíchejte javorový sirup, limetkovou šťávu, kokosové mléko, kukuřičný škrob a nabobtnalou želatinu.
7. Nad mírným ohněm přiveďte za stálého míchání k varu. Přelijte do mísy a za stálého míchání nechte vychladnout.
8. Pyré přelijte na ztuhlý korpus a uložte do lednice na 4 hodiny.
9. Páj zdobte zbylými ostružinami, borůvkami a lístky bazalky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Inspirujte se podobnými recepty