×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Ostružinový cheesecake

Další recepty a články

Grilovaná provensálská rajčata...
Grilovaná provensáls...
Grilovaná provensálská rajčata...
Grilovaná provensálská rajčata...
Celozrnný koláč s datlemi
Celozrnný koláč s...
Celozrnný koláč s datlemi
Celozrnný koláč s datlemi
Pečený hovězí krk na víně s...
Pečený hovězí krk na...
Pečený hovězí krk na víně s...
Pečený hovězí krk na víně s...
Bezlepkový bezé dort s kávovým...
Bezlepkový bezé dort...
Bezlepkový bezé dort s kávovým...
Bezlepkový bezé dort s kávovým...

Ostružinový cheesecake

Co budete potřebovat

NA KORPUS
2 balíčky sušenek Bebe
1 Hera máslová, rozpuštěná
NA NÁPLŇ
200 ml smetany ke šlehání
1 zakysaná smetana
2 vejce, prošlehané
250 g krupicového cukru
1 lžíce bramborového škrobu
2 polotučné tvarohy ve vaničce
NA OMÁČKU
125 g ostružin
100 ml vody
100 g krystalového cukru
pár lístků máty na ozdobu

Jak na to?

Rozmixujte sušenky a promíchejte je s Herou do konzistence drobenky. Směs vmačkejte do dortové formy o průměru 22 cm na dno i na stěny. Ušlehejte smetanu. Smíchejte zakysanou smetanu, vejce, cukr, škrob, tvaroh a přidejte šlehačku. Náplň vlijte do formy na sušenkový podklad, uhlaďte a poházejte ostružinami. Pečte 55 minut v předehřáté troubě na 160 °C. Na omáčku svařte zbytek ostružin s vodou a cukrem na sirup. Dort podávejte politý omáčkou a ozdobený mátou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Ostružinový cheesecake

Dezert Velmi snadné Znáte z TV , 9. díl Magazín 11/2016 Počet porcí: na 1 dort
Průměrné hodnocení 5 (10)

Co budete potřebovat

NA KORPUS
2 balíčky sušenek Bebe
1 Hera máslová, rozpuštěná
NA NÁPLŇ
200 ml smetany ke šlehání
1 zakysaná smetana
2 vejce, prošlehané
250 g krupicového cukru
1 lžíce bramborového škrobu
2 polotučné tvarohy ve vaničce
NA OMÁČKU
125 g ostružin
100 ml vody
100 g krystalového cukru
pár lístků máty na ozdobu

Jak na to?

Rozmixujte sušenky a promíchejte je s Herou do konzistence drobenky. Směs vmačkejte do dortové formy o průměru 22 cm na dno i na stěny. Ušlehejte smetanu. Smíchejte zakysanou smetanu, vejce, cukr, škrob, tvaroh a přidejte šlehačku. Náplň vlijte do formy na sušenkový podklad, uhlaďte a poházejte ostružinami. Pečte 55 minut v předehřáté troubě na 160 °C. Na omáčku svařte zbytek ostružin s vodou a cukrem na sirup. Dort podávejte politý omáčkou a ozdobený mátou.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Grilovaná provensálská rajčata...
Grilovaná provensálská rajčata...
Grilovaná provensálská rajčata...
Grilovaná provensálská rajčata...
Celozrnný koláč s datlemi
Celozrnný koláč s datlemi
Celozrnný koláč s datlemi
Celozrnný koláč s datlemi
Pečený hovězí krk na víně s...
Pečený hovězí krk na víně s...
Pečený hovězí krk na víně s...
Pečený hovězí krk na víně s...
Bezlepkový bezé dort s kávovým...
Bezlepkový bezé dort s kávovým...
Bezlepkový bezé dort s kávovým...
Bezlepkový bezé dort s kávovým...

Inspirujte se podobnými recepty