×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Omáčka z červené čočky

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Omáčka z červené čočky

Co budete potřebovat

2 lžíce másla
2 stroužky česneku
120 g červené loupané čočky
2 bobkové listy
500 ml zeleninového vývaru
sůl, pepř
těstoviny pappardelle
strouhaný parmazán
čerstvá petrželka k podávání

Jak na to?

Na másle zpěňte nasekaný česnek, přidejte propláchnutou čočku, bobkové listy, zeleninový vývar, osolte a opepřete. Přiveďte k varu a vařte za občasného míchání dvacet minut. Vyjměte bobkové listy a vše rozmixujte na hladkou omáčku. Udržujte ji teplou. Pappardelle uvařte ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu tak, aby byly al dente neboli na skus. Sceďte je a promíchejte s omáčkou, posypte parmazánem a petrželkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Omáčka z červené čočky

Velmi snadné Česká Dipy, zálivky a marinády Petržel kadeřavá Magazín 1/2012
Průměrné hodnocení 4 (13)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

2 lžíce másla
2 stroužky česneku
120 g červené loupané čočky
2 bobkové listy
500 ml zeleninového vývaru
sůl, pepř
těstoviny pappardelle
strouhaný parmazán
čerstvá petrželka k podávání

Jak na to?

Na másle zpěňte nasekaný česnek, přidejte propláchnutou čočku, bobkové listy, zeleninový vývar, osolte a opepřete. Přiveďte k varu a vařte za občasného míchání dvacet minut. Vyjměte bobkové listy a vše rozmixujte na hladkou omáčku. Udržujte ji teplou. Pappardelle uvařte ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu tak, aby byly al dente neboli na skus. Sceďte je a promíchejte s omáčkou, posypte parmazánem a petrželkou.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Miniskleník
s ventilací
sleva 45 %
15 bodů + 11990 bez bodů 219

vytváří optimální prostředí pro vyseté a vzrůstající rostlinky.

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.