Omáčka z červené čočky
Ingredience
2 | lžíce másla |
2 | stroužky česneku |
120 g | červené loupané čočky |
2 | bobkové listy |
500 ml | zeleninového vývaru |
sůl, pepř | |
těstoviny pappardelle | |
strouhaný parmazán | |
čerstvá petrželka k podávání |
Postup přípravy
Na másle zpěňte nasekaný česnek, přidejte propláchnutou čočku, bobkové listy, zeleninový vývar, osolte a opepřete. Přiveďte k varu a vařte za občasného míchání dvacet minut. Vyjměte bobkové listy a vše rozmixujte na hladkou omáčku. Udržujte ji teplou. Pappardelle uvařte ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu tak, aby byly al dente neboli na skus. Sceďte je a promíchejte s omáčkou, posypte parmazánem a petrželkou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY