Další recepty a články
Noky s parmazánovou omáčkou
Co budete potřebovat
Jak na to?
Noky uvařte podle návodu na obalu. Mezitím rozehřejte v malém kastrolu lžičku oleje, osmahněte na něm česnek, přidejte smetanu a muškátový oříšek, prohřejte a odložte. Zbylý olej rozehřejte v pánvi a opečte na něm dokřupava slaninu. Přidejte scezené noky a opékejte je tak dlouho, až začnou zlátnout. Přimíchejte špenát, citronovou kůru, osolte a opepřete. Do ochucené smetany vmíchejte parmazán. Noky rozdělte na talíře, pokapejte omáčkou, posypte piniovými oříšky a parmazánem.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Noky s parmazánovou omáčkou
Co budete potřebovat
Jak na to?
Noky uvařte podle návodu na obalu. Mezitím rozehřejte v malém kastrolu lžičku oleje, osmahněte na něm česnek, přidejte smetanu a muškátový oříšek, prohřejte a odložte. Zbylý olej rozehřejte v pánvi a opečte na něm dokřupava slaninu. Přidejte scezené noky a opékejte je tak dlouho, až začnou zlátnout. Přimíchejte špenát, citronovou kůru, osolte a opepřete. Do ochucené smetany vmíchejte parmazán. Noky rozdělte na talíře, pokapejte omáčkou, posypte piniovými oříšky a parmazánem.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio