Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyNepečené kuličky z kokosové mouky
Albert logoAlbert logo
Nepečené kuličky z kokosové mouky

Nepečené kuličky z kokosové mouky

Toto cukroví si zaručeně oblíbíte pro jeho jednoduchost. Stačí připravit základ smícháním kokosové mouky a cukru. Ten jen obměňujte podle své chuti.
Snadné
Více než 60 minut
4/5
Bezlepkové
Vánoce
Dezert

Ingredience12 porcí

12 porcí
  • Máslo 125 g
  • Mouka kokosová BIO 450 g
  • Cukr kokosový BIO 240 g
  • Citron 2 ks
  • Čaj černý BIO 2 člž
  • Citronová šťáva 30 ml
  • Sezam 100 g
  • Ořechy kešu přírodní 100 g
  • Olej kokosový BIO 70 g
  • Javorový sirup 4 plž
  • Čokoláda hořká 100 g
  • Pistácie 100 g
  • Arašídy nesolené 100 g
  • Arašídové máslo 125 g
  • Máslo 125 g
  • Mouka kokosová BIO 450 g
  • Cukr kokosový BIO 240 g
  • Citron 2 ks
  • Čaj černý BIO 2 člž
  • Citronová šťáva 30 ml
  • Sezam 100 g
  • Ořechy kešu přírodní 100 g
  • Olej kokosový BIO 70 g
  • Javorový sirup 4 plž
  • Čokoláda hořká 100 g
  • Pistácie 100 g
  • Arašídy nesolené 100 g
  • Arašídové máslo 125 g

Příprava

1
Nejdříve si připravte základ z kokosové mouky a kokosového cukru. Ten pak rozdělte na tři díly.
2
Na první variantu kuliček s příchutí citronu s černým čajem a sezamem namočte kešu ořechy na alespoň osm hodin.
3
Do připraveného základu přidejte nastrouhanou citronovou kůru, šťávu, černý čaj a máslo.
4
Kešu ořechy sceďte, namelte najemno a smíchejte s připravenou směsí. Pořádně promíchejte v těsto, ze kterého vytvarujte kuličky. Ty obalujte v sezamu.
5
Na pistáciové kuličky s čokoládou si z pistácií odstraňte skořápky a nasekejte najemno.
6
Do základu z kokosové mouky a cukru přidejte kokosový olej a javorový sirup.
7
Hořkou čokoládu rozehřejte ve vodní lázni.
8
Z těsta vytvarujte kuličky. Ty obalte nejdříve v čokoládě a poté v namletých pistáciích.
9
Na kokosovo-arašídové kuličky nejdříve arašídy nasekejte najemno.
10
Ty pak smíchejte se základní směsí z kokosové mouky a cukru.
11
Přidejte arašídové máslo, zpracujte v těsto a vytvarujte kuličky.
1
Nejdříve si připravte základ z kokosové mouky a kokosového cukru. Ten pak rozdělte na tři díly.
2
Na první variantu kuliček s příchutí citronu s černým čajem a sezamem namočte kešu ořechy na alespoň osm hodin.
3
Do připraveného základu přidejte nastrouhanou citronovou kůru, šťávu, černý čaj a máslo.
4
Kešu ořechy sceďte, namelte najemno a smíchejte s připravenou směsí. Pořádně promíchejte v těsto, ze kterého vytvarujte kuličky. Ty obalujte v sezamu.
5
Na pistáciové kuličky s čokoládou si z pistácií odstraňte skořápky a nasekejte najemno.
6
Do základu z kokosové mouky a cukru přidejte kokosový olej a javorový sirup.
7
Hořkou čokoládu rozehřejte ve vodní lázni.
8
Z těsta vytvarujte kuličky. Ty obalte nejdříve v čokoládě a poté v namletých pistáciích.
9
Na kokosovo-arašídové kuličky nejdříve arašídy nasekejte najemno.
10
Ty pak smíchejte se základní směsí z kokosové mouky a cukru.
11
Přidejte arašídové máslo, zpracujte v těsto a vytvarujte kuličky.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup

Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě dnes

Od 06.03.2024 do 19.03.2024

Platný ještě dnes

Od 13.03.2024 do 19.03.2024

Platný ještě 8 dní

Od 20.03.2024 do 26.03.2024

Platný ještě 13 dní

Od 20.03.2024 do 31.03.2024

Platný ještě dnes

Od 06.03.2024 do 19.03.2024

Platný ještě dnes

Od 13.03.2024 do 19.03.2024

Platný ještě 8 dní

Od 20.03.2024 do 26.03.2024

Platný ještě 13 dní

Od 20.03.2024 do 31.03.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.