×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Mrkvový krém s chilli a kokosovým mlékem

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Mrkvový krém s chilli a kokosovým mlékem

Co budete potřebovat

1 cibule
1 lžíce oleje
400 g mrkve
1 menší kedluben
1 lžíce strouhaného čerstvého zázvoru
chilli papričky podle chuti
700 ml zeleninového vývaru
sůl, pepř
150 ml kokosového mléka
1 lžička kari
hrst čerstvého koriandru

Jak na to?

Cibuli nakrájejte na kostičky a nechte zpěnit na oleji.
Přidejte nakrájenou mrkev, kedluben, zázvor a chilli. Podlijte vývarem, osolte, opepřete a vařte, až zelenina změkne. Pak rozmixujte na hladký krém.
Přilijte kokosové mléko, dochuťte kari a nechte už jen krátce přejít varem.
Nakonec posypte čerstvým koriandrem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Mrkvový krém s chilli a kokosovým mlékem

Hlavní chod Velmi snadné Něco lehkého Vegetariánské Bezlepkové Veganské Bez laktózy Magazín 3/2018 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (3)
V této polévce s neodolatelně oranžovou barvou jsou pálivé chilli a pikantní zázvor vyváženy jemně nasládlou chutí čerstvé mrkve.

Co budete potřebovat

1 cibule
1 lžíce oleje
400 g mrkve
1 menší kedluben
1 lžíce strouhaného čerstvého zázvoru
chilli papričky podle chuti
700 ml zeleninového vývaru
sůl, pepř
150 ml kokosového mléka
1 lžička kari
hrst čerstvého koriandru

Jak na to?

Cibuli nakrájejte na kostičky a nechte zpěnit na oleji.
Přidejte nakrájenou mrkev, kedluben, zázvor a chilli. Podlijte vývarem, osolte, opepřete a vařte, až zelenina změkne. Pak rozmixujte na hladký krém.
Přilijte kokosové mléko, dochuťte kari a nechte už jen krátce přejít varem.
Nakonec posypte čerstvým koriandrem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat