
Mrkvičky s pažitkovo-slaninovým dipem
Postup přípravy
V pánvi rozehřejte olej, přidejte slaninu a opékejte 4–5 minut dokřupava. Odložte stranou. Do většího hrnce dejte vařit osolenou vodu. V míse vyšlehejte sýr s pažitkou, solí a pepřem. Přimíchejte slaninu. Mrkvičky vhoďte do vroucí vody a 2 minuty povařte, aby změkly. Sceďte, přelijte studenou vodou a podávejte k pažitkovo-slaninovému dipu.
Pomohl vám recept?
1hodnocení5
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod