Mrkvičky s pažitkovo-slaninovým dipem
Ingredience
2 | lžíce oleje |
3 | plátky slaniny, nakrájené na proužky |
sůl a mletý pepř | |
250 g | čerstvého smetanového sýra |
2 | lžíce nasekané pažitky |
1 | svazek malých mrkví |
Postup přípravy
V pánvi rozehřejte olej, přidejte slaninu a opékejte 4–5 minut dokřupava. Odložte stranou. Do většího hrnce dejte vařit osolenou vodu. V míse vyšlehejte sýr s pažitkou, solí a pepřem. Přimíchejte slaninu. Mrkvičky vhoďte do vroucí vody a 2 minuty povařte, aby změkly. Sceďte, přelijte studenou vodou a podávejte k pažitkovo-slaninovému dipu.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY