1
Nejprve udělejte cukrový sirup: cukr nasypte do rendlíku a zalijte ho 90 ml vody a na mírném plameni zahřívejte, aby se rozpustil. Pak přiveďte k varu a povařte 1 minutu. Dejte stranou a nechte zcela vychladnout. (Cukrového sirupu získáte okolo 125 ml.)
2
Do misky nebo džbánu nalijte sirup, přidejte citronovou šťávu a smíchejte. V mixéru nejprve rozmixujte kostičky vodního melounu a polovinu sirupu s citronem a pak kostičky melounu Cantaloupe a zbylý sirup s citronem, abyste získali dvě barevně odlišné melounové směsi. Červenou směs rozdělte do 8 tvořítek na nanuky (asi do poloviny každého tvořítka) a doprostřed zapíchněte dřívko. Dejte mrazit na 4 hodiny.
3
Pak každé tvořítko doplňte směsí z melounu Cantaloupe a mrazte další 4 hodiny.
1
Nejprve udělejte cukrový sirup: cukr nasypte do rendlíku a zalijte ho 90 ml vody a na mírném plameni zahřívejte, aby se rozpustil. Pak přiveďte k varu a povařte 1 minutu. Dejte stranou a nechte zcela vychladnout. (Cukrového sirupu získáte okolo 125 ml.)
2
Do misky nebo džbánu nalijte sirup, přidejte citronovou šťávu a smíchejte. V mixéru nejprve rozmixujte kostičky vodního melounu a polovinu sirupu s citronem a pak kostičky melounu Cantaloupe a zbylý sirup s citronem, abyste získali dvě barevně odlišné melounové směsi. Červenou směs rozdělte do 8 tvořítek na nanuky (asi do poloviny každého tvořítka) a doprostřed zapíchněte dřívko. Dejte mrazit na 4 hodiny.
3
Pak každé tvořítko doplňte směsí z melounu Cantaloupe a mrazte další 4 hodiny.