Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Melounové nanuky

Další recepty a články

Bio celozrnná bábovka s jablky...
Bio celozrnná...
Bio celozrnná bábovka s jablky...
Bio celozrnná bábovka s jablky...
Bio cizrna v paprikovorajčatov...
Bio cizrna v...
Bio cizrna v paprikovorajčatov...
Bio cizrna v paprikovorajčatov...
Bio cuketová polévka s...
Bio cuketová polévka...
Bio cuketová polévka s...
Bio cuketová polévka s...
Bio hovězí kousky s kapustovým...
Bio hovězí kousky s...
Bio hovězí kousky s kapustovým...
Bio hovězí kousky s kapustovým...

Melounové nanuky

Co budete potřebovat

2 lžíce čerstvě vymačkané citronové šťávy
150 g červeného vodního melounu, bez jadérek, na kostičky
150 g melounu Cantaloupe, bez jadérek, na kostičky

Jak na to?

Nejprve udělejte cukrový sirup: cukr nasypte do rendlíku a zalijte ho 90 ml vody a na mírném plameni zahřívejte, aby se rozpustil. Pak přiveďte k varu a povařte 1 minutu. Dejte stranou a nechte zcela vychladnout. (Cukrového sirupu získáte okolo 125 ml.)
Do misky nebo džbánu nalijte sirup, přidejte citronovou šťávu a smíchejte. V mixéru nejprve rozmixujte kostičky vodního melounu a polovinu sirupu s citronem a pak kostičky melounu Cantaloupe a zbylý sirup s citronem, abyste získali dvě barevně odlišné melounové směsi. Červenou směs rozdělte do 8 tvořítek na nanuky (asi do poloviny každého tvořítka) a doprostřed zapíchněte dřívko. Dejte mrazit na 4 hodiny.
Pak každé tvořítko doplňte směsí z melounu Cantaloupe a mrazte další 4 hodiny.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Melounové nanuky

Velmi snadné Magazín 7-8/2014
Průměrné hodnocení 4 (9)

Co budete potřebovat

2 lžíce čerstvě vymačkané citronové šťávy
150 g červeného vodního melounu, bez jadérek, na kostičky
150 g melounu Cantaloupe, bez jadérek, na kostičky

Jak na to?

Nejprve udělejte cukrový sirup: cukr nasypte do rendlíku a zalijte ho 90 ml vody a na mírném plameni zahřívejte, aby se rozpustil. Pak přiveďte k varu a povařte 1 minutu. Dejte stranou a nechte zcela vychladnout. (Cukrového sirupu získáte okolo 125 ml.)
Do misky nebo džbánu nalijte sirup, přidejte citronovou šťávu a smíchejte. V mixéru nejprve rozmixujte kostičky vodního melounu a polovinu sirupu s citronem a pak kostičky melounu Cantaloupe a zbylý sirup s citronem, abyste získali dvě barevně odlišné melounové směsi. Červenou směs rozdělte do 8 tvořítek na nanuky (asi do poloviny každého tvořítka) a doprostřed zapíchněte dřívko. Dejte mrazit na 4 hodiny.
Pak každé tvořítko doplňte směsí z melounu Cantaloupe a mrazte další 4 hodiny.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Bio celozrnná bábovka s jablky...
Bio celozrnná bábovka s jablky...
Bio celozrnná bábovka s jablky...
Bio celozrnná bábovka s jablky...
Bio cizrna v paprikovorajčatov...
Bio cizrna v paprikovorajčatov...
Bio cizrna v paprikovorajčatov...
Bio cizrna v paprikovorajčatov...
Bio cuketová polévka s...
Bio cuketová polévka s...
Bio cuketová polévka s...
Bio cuketová polévka s...
Bio hovězí kousky s kapustovým...
Bio hovězí kousky s kapustovým...
Bio hovězí kousky s kapustovým...
Bio hovězí kousky s kapustovým...

Inspirujte se podobnými recepty