×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Masové tyčinky

Další recepty a články

Bramborové placky se...
Bramborové placky se...
Bramborové placky se...
Bramborové placky se...
Smažené klobásy s hroznovým...
Smažené klobásy s...
Smažené klobásy s hroznovým...
Smažené klobásy s hroznovým...
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček

Masové tyčinky

Co budete potřebovat

500 g mletého hovězího masa
lžíce barbecue omáčky nebo kečupu + k podávání
3 jarní cibulky, nasekané
1 plátek slaniny, nasekaný
mořská sůl, pepř
2 lžíce slunečnicového oleje
125 g majonézy

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C. Maso, barbecue omáčku nebo kečup, jarní cibulky a slaninu smíchejte v míse. Podle chuti osolte a opepřete. Šestnáct dřevěných špejlí namočte na deset minut do vody. Z masa postupně lžící odebírejte a kolem špejle vždy vytvořte karbanátek. Na středním plameni rozpalte pánev s nepřilnavým dnem, přidejte olej a pak na něm postupně opečte masové tyčinky. Každou vždy tři až čtyři minuty, aby maso zhnědlo. Poté tyčinky přendejte na plech vyložený pečicím papírem a pečte v troubě dalších deset minut. Majonézu smíchejte s další barbecue omáčkou nebo kečupem a podávejte spolu s tyčinkami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Masové tyčinky

Snadné Česká Chuťovky Magazín 8/2011
(0)

Co budete potřebovat

500 g mletého hovězího masa
lžíce barbecue omáčky nebo kečupu + k podávání
3 jarní cibulky, nasekané
1 plátek slaniny, nasekaný
mořská sůl, pepř
2 lžíce slunečnicového oleje
125 g majonézy

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C. Maso, barbecue omáčku nebo kečup, jarní cibulky a slaninu smíchejte v míse. Podle chuti osolte a opepřete. Šestnáct dřevěných špejlí namočte na deset minut do vody. Z masa postupně lžící odebírejte a kolem špejle vždy vytvořte karbanátek. Na středním plameni rozpalte pánev s nepřilnavým dnem, přidejte olej a pak na něm postupně opečte masové tyčinky. Každou vždy tři až čtyři minuty, aby maso zhnědlo. Poté tyčinky přendejte na plech vyložený pečicím papírem a pečte v troubě dalších deset minut. Majonézu smíchejte s další barbecue omáčkou nebo kečupem a podávejte spolu s tyčinkami.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Bramborové placky se...
Bramborové placky se...
Bramborové placky se...
Bramborové placky se...
Smažené klobásy s hroznovým...
Smažené klobásy s hroznovým...
Smažené klobásy s hroznovým...
Smažené klobásy s hroznovým...
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat