Masové tyčinky
Ingredience
500 g | mletého hovězího masa |
1½ | lžíce barbecue omáčky nebo kečupu + k podávání |
3 | jarní cibulky, nasekané |
1 | plátek slaniny, nasekaný |
mořská sůl, pepř | |
2 | lžíce slunečnicového oleje |
125 g | majonézy |
Postup přípravy
Troubu předehřejte na 180 °C. Maso, barbecue omáčku nebo kečup, jarní cibulky a slaninu smíchejte v míse. Podle chuti osolte a opepřete. Šestnáct dřevěných špejlí namočte na deset minut do vody. Z masa postupně lžící odebírejte a kolem špejle vždy vytvořte karbanátek. Na středním plameni rozpalte pánev s nepřilnavým dnem, přidejte olej a pak na něm postupně opečte masové tyčinky. Každou vždy tři až čtyři minuty, aby maso zhnědlo. Poté tyčinky přendejte na plech vyložený pečicím papírem a pečte v troubě dalších deset minut. Majonézu smíchejte s další barbecue omáčkou nebo kečupem a podávejte spolu s tyčinkami.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY