1
Cukr nasypte do rendlíku, zalijte sherry a na mírném plameni zahřívejte, dokud se cukr nerozpustí.
2
Přidejte nastrouhaný zázvor a utřený česnek a vařte 10 minut.
3
Poté přidejte kečup, dijonskou hořčici a sójovou omáčku a za stálého míchání vařte dalších 5 minut. Přelijte do mísy a nechte zchladnout.
4
Maso naložte do marinády alespoň na půl hodiny a nechte odpočívat.
5
Předehřejte troubu na 180 °C a maso v ní pečte zhruba hodinu.
1
Cukr nasypte do rendlíku, zalijte sherry a na mírném plameni zahřívejte, dokud se cukr nerozpustí.
2
Přidejte nastrouhaný zázvor a utřený česnek a vařte 10 minut.
3
Poté přidejte kečup, dijonskou hořčici a sójovou omáčku a za stálého míchání vařte dalších 5 minut. Přelijte do mísy a nechte zchladnout.
4
Maso naložte do marinády alespoň na půl hodiny a nechte odpočívat.
5
Předehřejte troubu na 180 °C a maso v ní pečte zhruba hodinu.