1
V misce smíchejte med s olivovým olejem, škrobem, prolisovanými stroužky česneku, pomletým hořčičným semínkem, solí a pepřem. Kořenicí směs vmasírujte do žeber a dejte na 30 minut do lednice.
2
Žebra dejte na gril a grilujte zakrytá asi 3 hodiny. Přesuňte na prkénko, zakryjte alobalem a nechte 10 minut odpočinout.
3
Omytý pomeranč nakrájejte na plátky a dejte opéct na gril, dokud se neobjeví mřížka. Omytou salátovou okurku podélně nakrájejte pomocí škrabky na dlouhé stuhy. Cibuli oloupejte a polovinu pokrájejte na tenké měsíčky. Pomeranč v míse smíchejte s okurkou a cibulí, 2 lžícemi citronové šťávy, bílým vinným octem, pokrájenou petrželkou, na kolečka pokrájenou papričkou jalapeño a polníčkem.
4
Maso zbavte kostí a pokrájejte na tenké plátky. Servírujte se salátem.
1
V misce smíchejte med s olivovým olejem, škrobem, prolisovanými stroužky česneku, pomletým hořčičným semínkem, solí a pepřem. Kořenicí směs vmasírujte do žeber a dejte na 30 minut do lednice.
2
Žebra dejte na gril a grilujte zakrytá asi 3 hodiny. Přesuňte na prkénko, zakryjte alobalem a nechte 10 minut odpočinout.
3
Omytý pomeranč nakrájejte na plátky a dejte opéct na gril, dokud se neobjeví mřížka. Omytou salátovou okurku podélně nakrájejte pomocí škrabky na dlouhé stuhy. Cibuli oloupejte a polovinu pokrájejte na tenké měsíčky. Pomeranč v míse smíchejte s okurkou a cibulí, 2 lžícemi citronové šťávy, bílým vinným octem, pokrájenou petrželkou, na kolečka pokrájenou papričkou jalapeño a polníčkem.
4
Maso zbavte kostí a pokrájejte na tenké plátky. Servírujte se salátem.