
Mandlový srnčí hřbet

Snadné
31-45 minut
3/5
Česká
Dezert
Ingredience
Složení 8 porcí
- Máslo
- Mouka hladká 110 g
- Mandle mleté 110 g
- Kypřící prášek 1 ks
- Vejce 4 ks
- Cottage sýr 100 g
- Cukr krupicový 145 g
- Mouka hrubá
- Máslo
- Mouka hladká 110 g
- Mandle mleté 110 g
- Kypřící prášek 1 ks
- Vejce 4 ks
- Cottage sýr 100 g
- Cukr krupicový 145 g
- Mouka hrubá
Příprava
- 1Předehřejte troubu na 200°C.
- 2V míse smíchejte mouku s mandlemi, práškem do pečiva. V jiné míse šlehejte bílky dotuha, postupně přidávejte cukr.
- 3Pak vmíchejte žloutky, směs mouky a sýr. Dobře smíchejte, dejte do vymazané a vysypané formy na srnčí hřbet. Pečte 30–40 minut.
- 1Předehřejte troubu na 200°C.
- 2V míse smíchejte mouku s mandlemi, práškem do pečiva. V jiné míse šlehejte bílky dotuha, postupně přidávejte cukr.
- 3Pak vmíchejte žloutky, směs mouky a sýr. Dobře smíchejte, dejte do vymazané a vysypané formy na srnčí hřbet. Pečte 30–40 minut.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.