Mandlový losos
Co budete potřebovat
Jak na to?
Troubu předehřejte na 190°C. Filet důkladně z obou stran osolte a opepřete. Zapékací mísu nebo pekáček, velký tak, aby se tam ryba vešla, vymažte máslem a rybu do něj položte. Poklaďte plátky másla. Mandle, petrželku a nahrubo nastrouhaný ementál promíchejte a pak směs zlehka přitlačte k rybě. Pečte dvacet minut, aby se vytvořila zlatavá krusta.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Mandlový losos
Co budete potřebovat
Jak na to?
Troubu předehřejte na 190°C. Filet důkladně z obou stran osolte a opepřete. Zapékací mísu nebo pekáček, velký tak, aby se tam ryba vešla, vymažte máslem a rybu do něj položte. Poklaďte plátky másla. Mandle, petrželku a nahrubo nastrouhaný ementál promíchejte a pak směs zlehka přitlačte k rybě. Pečte dvacet minut, aby se vytvořila zlatavá krusta.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio