Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Mandarinkový koláč

Inspirujte se podobnými recepty

Baby krůta na pomerančích
Baby krůta na...
Baby krůta na pomerančích
Baby krůta na pomerančích
Salát z kapustiček se slaninou
Salát z kapustiček...
Salát z kapustiček se slaninou
Salát z kapustiček se slaninou
Pusinky s čokoládou
Pusinky s čokoládou
Pusinky s čokoládou
Pusinky s čokoládou
Nejlepší vánoční krůta
Nejlepší vánoční...
Nejlepší vánoční krůta
Nejlepší vánoční krůta

Mandarinkový koláč

Co budete potřebovat

krupice a máslo na vymazání a vysypání plechu
120 g másla, změklého
130 g krupicového cukru
nastrouhaná kůra z ½ citronu
špetka soli
3 vejce
750 g polotučného tvarohu
40 g krupice
1 sáček kypřicího prášku do pečiva

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C. Oloupejte 4 mandarinky a nakrájejte je na ½ cm silná kolečka. Ze zbylé mandarinky vymačkejte šťávu. Plech vymažte máslem a vysypejte krupicí.
Máslo, cukr, citronovou kůru a špetku soli šlehejte elektrickým šlehačem alespoň 8 minut, až je směs hezky krémová. Postupně zašlehejte po jednom vejci. Pak přidejte tvaroh, mandarinkovou šťávu a krupici smíchanou s kypřicím práškem do pečiva. Vyšlehejte dohladka.
Těsto naneste rovnoměrně na připravený plech, navrch položte nakrájená mandarinková kolečka. Pečte v předehřáté troubě 30–35 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Mandarinkový koláč

Dezert Snadné Vánoce Pečení Magazín 12/2015
Průměrné hodnocení 4 (26)

Co budete potřebovat

krupice a máslo na vymazání a vysypání plechu
120 g másla, změklého
130 g krupicového cukru
nastrouhaná kůra z ½ citronu
špetka soli
3 vejce
750 g polotučného tvarohu
40 g krupice
1 sáček kypřicího prášku do pečiva

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C. Oloupejte 4 mandarinky a nakrájejte je na ½ cm silná kolečka. Ze zbylé mandarinky vymačkejte šťávu. Plech vymažte máslem a vysypejte krupicí.
Máslo, cukr, citronovou kůru a špetku soli šlehejte elektrickým šlehačem alespoň 8 minut, až je směs hezky krémová. Postupně zašlehejte po jednom vejci. Pak přidejte tvaroh, mandarinkovou šťávu a krupici smíchanou s kypřicím práškem do pečiva. Vyšlehejte dohladka.
Těsto naneste rovnoměrně na připravený plech, navrch položte nakrájená mandarinková kolečka. Pečte v předehřáté troubě 30–35 minut.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Baby krůta na pomerančích
Baby krůta na...
Baby krůta na pomerančích
Baby krůta na pomerančích
Salát z kapustiček se slaninou
Salát z kapustiček...
Salát z kapustiček se slaninou
Salát z kapustiček se slaninou
Pusinky s čokoládou
Pusinky s čokoládou
Pusinky s čokoládou
Pusinky s čokoládou
Nejlepší vánoční krůta
Nejlepší vánoční...
Nejlepší vánoční krůta
Nejlepší vánoční krůta

Inspirujte se podobnými recepty