Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Mandarinkový koláč

Inspirujte se podobnými recepty

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Jemná kuřecí paštika...
Jemná kuřecí paštika...
Jemná kuřecí paštika...
Jemná kuřecí paštika...
Slavnostní kachní kaldoun
Slavnostní kachní...
Slavnostní kachní kaldoun
Slavnostní kachní kaldoun
Smažený vepřový řízek s...
Smažený vepřový...
Smažený vepřový řízek s...
Smažený vepřový řízek s...

Mandarinkový koláč

Co budete potřebovat

krupice a máslo na vymazání a vysypání plechu
120 g másla, změklého
130 g krupicového cukru
nastrouhaná kůra z ½ citronu
špetka soli
3 vejce
750 g polotučného tvarohu
40 g krupice
1 sáček kypřicího prášku do pečiva

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C. Oloupejte 4 mandarinky a nakrájejte je na ½ cm silná kolečka. Ze zbylé mandarinky vymačkejte šťávu. Plech vymažte máslem a vysypejte krupicí.
Máslo, cukr, citronovou kůru a špetku soli šlehejte elektrickým šlehačem alespoň 8 minut, až je směs hezky krémová. Postupně zašlehejte po jednom vejci. Pak přidejte tvaroh, mandarinkovou šťávu a krupici smíchanou s kypřicím práškem do pečiva. Vyšlehejte dohladka.
Těsto naneste rovnoměrně na připravený plech, navrch položte nakrájená mandarinková kolečka. Pečte v předehřáté troubě 30–35 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Mandarinkový koláč

Dezert Snadné Vánoce Pečení Magazín 12/2015
Průměrné hodnocení 4 (25)

Co budete potřebovat

krupice a máslo na vymazání a vysypání plechu
120 g másla, změklého
130 g krupicového cukru
nastrouhaná kůra z ½ citronu
špetka soli
3 vejce
750 g polotučného tvarohu
40 g krupice
1 sáček kypřicího prášku do pečiva

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C. Oloupejte 4 mandarinky a nakrájejte je na ½ cm silná kolečka. Ze zbylé mandarinky vymačkejte šťávu. Plech vymažte máslem a vysypejte krupicí.
Máslo, cukr, citronovou kůru a špetku soli šlehejte elektrickým šlehačem alespoň 8 minut, až je směs hezky krémová. Postupně zašlehejte po jednom vejci. Pak přidejte tvaroh, mandarinkovou šťávu a krupici smíchanou s kypřicím práškem do pečiva. Vyšlehejte dohladka.
Těsto naneste rovnoměrně na připravený plech, navrch položte nakrájená mandarinková kolečka. Pečte v předehřáté troubě 30–35 minut.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Jemná kuřecí paštika...
Jemná kuřecí paštika...
Jemná kuřecí paštika...
Jemná kuřecí paštika...
Slavnostní kachní kaldoun
Slavnostní kachní...
Slavnostní kachní kaldoun
Slavnostní kachní kaldoun
Smažený vepřový řízek s...
Smažený vepřový...
Smažený vepřový řízek s...
Smažený vepřový řízek s...

Inspirujte se podobnými recepty