×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Malinový ‚štrúdl‘

Další recepty a články

Bábovičky s citronovým...
Bábovičky s...
Bábovičky s citronovým...
Bábovičky s citronovým...
Čokoládová bábovka pro děti
Čokoládová bábovka...
Čokoládová bábovka pro děti
Čokoládová bábovka pro děti
Medová bábovka
Medová bábovka
Medová bábovka
Medová bábovka
Medový cheesecake
Medový cheesecake
Medový cheesecake
Medový cheesecake

Malinový ‚štrúdl‘

Co budete potřebovat

2 pláty listového těsta
375 g čerstvých malin
1 vanilkový lusk
220 g krupicového cukru
1 lžíce kukuřičného škrobu
40 g másla
moučkový cukr

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Jeden plát těsta roztáhněte na plech vyložený pečicím papírem a pečte jej 15–20 mi­nut dozlatova. Těsto se pečením nafoukne a nadzvedne, vyndejte jej z trouby a vnitřek zamáčkněte opatrně dovnitř. Maliny smíchejte v míse s vanil­kovou dření, cukrem, škrobem a más­lem (maliny můžete malinko rozmačkat vidličkou) a směs dejte doprostřed upečeného těsta, opatrně přiklopte druhým plátem, konce přitlačte k sobě a pečte dalších 30–35 minut. Nech­te zchladnout. Podávejte posypané moučkovým cukrem.
Tip - Dezert podávejte s pořádnou vrstvou šlehačky. Budete v ráji!





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Malinový ‚štrúdl‘

Dezert Snadné Česká Moučníky a koláče Magazín 6/2013
Průměrné hodnocení 4 (5)

Co budete potřebovat

2 pláty listového těsta
375 g čerstvých malin
1 vanilkový lusk
220 g krupicového cukru
1 lžíce kukuřičného škrobu
40 g másla
moučkový cukr

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Jeden plát těsta roztáhněte na plech vyložený pečicím papírem a pečte jej 15–20 mi­nut dozlatova. Těsto se pečením nafoukne a nadzvedne, vyndejte jej z trouby a vnitřek zamáčkněte opatrně dovnitř. Maliny smíchejte v míse s vanil­kovou dření, cukrem, škrobem a más­lem (maliny můžete malinko rozmačkat vidličkou) a směs dejte doprostřed upečeného těsta, opatrně přiklopte druhým plátem, konce přitlačte k sobě a pečte dalších 30–35 minut. Nech­te zchladnout. Podávejte posypané moučkovým cukrem.
Tip - Dezert podávejte s pořádnou vrstvou šlehačky. Budete v ráji!

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Bábovičky s citronovým...
Bábovičky s citronovým...
Bábovičky s citronovým...
Bábovičky s citronovým...
Čokoládová bábovka pro děti
Čokoládová bábovka pro děti
Čokoládová bábovka pro děti
Čokoládová bábovka pro děti
Medová bábovka
Medová bábovka
Medová bábovka
Medová bábovka
Medový cheesecake
Medový cheesecake
Medový cheesecake
Medový cheesecake

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat