×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Malinový ‚štrúdl‘

Další recepty a články

Citronový koláč na plech
Citronový koláč na...
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a...
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s...
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Piškotová roláda
Piškotová roláda
Piškotová roláda
Piškotová roláda

Malinový ‚štrúdl‘

Co budete potřebovat

2 pláty listového těsta
375 g čerstvých malin
1 vanilkový lusk
220 g krupicového cukru
1 lžíce kukuřičného škrobu
40 g másla
moučkový cukr

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Jeden plát těsta roztáhněte na plech vyložený pečicím papírem a pečte jej 15–20 mi­nut dozlatova. Těsto se pečením nafoukne a nadzvedne, vyndejte jej z trouby a vnitřek zamáčkněte opatrně dovnitř. Maliny smíchejte v míse s vanil­kovou dření, cukrem, škrobem a más­lem (maliny můžete malinko rozmačkat vidličkou) a směs dejte doprostřed upečeného těsta, opatrně přiklopte druhým plátem, konce přitlačte k sobě a pečte dalších 30–35 minut. Nech­te zchladnout. Podávejte posypané moučkovým cukrem.
Tip - Dezert podávejte s pořádnou vrstvou šlehačky. Budete v ráji!





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Malinový ‚štrúdl‘

Dezert Snadné Česká Moučníky a koláče Magazín 6/2013
Průměrné hodnocení 4 (5)

Co budete potřebovat

2 pláty listového těsta
375 g čerstvých malin
1 vanilkový lusk
220 g krupicového cukru
1 lžíce kukuřičného škrobu
40 g másla
moučkový cukr

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Jeden plát těsta roztáhněte na plech vyložený pečicím papírem a pečte jej 15–20 mi­nut dozlatova. Těsto se pečením nafoukne a nadzvedne, vyndejte jej z trouby a vnitřek zamáčkněte opatrně dovnitř. Maliny smíchejte v míse s vanil­kovou dření, cukrem, škrobem a más­lem (maliny můžete malinko rozmačkat vidličkou) a směs dejte doprostřed upečeného těsta, opatrně přiklopte druhým plátem, konce přitlačte k sobě a pečte dalších 30–35 minut. Nech­te zchladnout. Podávejte posypané moučkovým cukrem.
Tip - Dezert podávejte s pořádnou vrstvou šlehačky. Budete v ráji!

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Piškotová roláda
Piškotová roláda
Piškotová roláda
Piškotová roláda

Inspirujte se podobnými recepty