Malinovo-jogurtová zmrzlina
Ingredience
300 g | malin |
110 g | krupicového cukru |
700 g | bílého jogurtu |
625 ml | smetany ke šlehání |
160 g | moučkového cukru |
Postup přípravy
1. Maliny dejte do robotu a rozmixujte dohladka. Pak je přeceďte přes jemný cedník, pyré nalijte do hrnce, zasypte krupicovým cukrem a na středním plameni zahřívejte, dokud se cukr nerozpustí. Nechte zcela zchladnout. Pak směs smíchejte se 140 g jogurtu a nakonec do něj vmíchejte 125 ml ušlehané smetany ke šlehání.
2. V jiné míse smíchejte moučkový cukr, zbylý jogurt a rovněž zbývající smetanu ke šlehání (neušlehanou).
3. Do kovové mísy přelijte malinovou směs a na ni směs jogurtu a smetany. Nožem ve směsi udělejte kudrlinky, aby vzniklo mramorování, a dejte minimálně na 6 hodin mrazit, nejlépe však přes noc.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY