×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Malinovo-jogurtová zmrzlina

Další recepty a články

Čokoládové poháry
Čokoládové poháry
Čokoládové poháry
Čokoládové poháry
Čokoládové krokety se...
Čokoládové krokety...
Čokoládové krokety se...
Čokoládové krokety se...
Borůvkovo-limetková zmrzlina
Borůvkovo-limetková...
Borůvkovo-limetková zmrzlina
Borůvkovo-limetková zmrzlina
Domácí mangová zmrzlina s...
Domácí mangová...
Domácí mangová zmrzlina s...
Domácí mangová zmrzlina s...

Malinovo-jogurtová zmrzlina

Co budete potřebovat

300 g malin
110 g krupicového cukru
700 g bílého jogurtu
625 ml smetany ke šlehání
160 g moučkového cukru

Jak na to?

1. Maliny dejte do robotu a rozmixujte dohladka. Pak je přeceďte přes jemný cedník, pyré nalijte do hrnce, zasypte krupicovým cukrem a na středním plameni zahřívejte, dokud se cukr nerozpustí. Nechte zcela zchladnout. Pak směs smíchejte se 140 g jogurtu a nakonec do něj vmíchejte 125 ml ušlehané smetany ke šlehání.
2. V jiné míse smíchejte moučkový cukr, zbylý jogurt a rovněž zbývající smetanu ke šlehání (neušlehanou).
3. Do kovové mísy přelijte malinovou směs a na ni směs jogurtu a smetany. Nožem ve směsi udělejte kudrlinky, aby vzniklo mramorování, a dejte minimálně na 6 hodin mrazit, nejlépe však přes noc.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Malinovo-jogurtová zmrzlina

Velmi snadné Česká Zmrzlina Mražení a zachlazování Magazín 7/2012
Průměrné hodnocení 3 (7)

Co budete potřebovat

300 g malin
110 g krupicového cukru
700 g bílého jogurtu
625 ml smetany ke šlehání
160 g moučkového cukru

Jak na to?

1. Maliny dejte do robotu a rozmixujte dohladka. Pak je přeceďte přes jemný cedník, pyré nalijte do hrnce, zasypte krupicovým cukrem a na středním plameni zahřívejte, dokud se cukr nerozpustí. Nechte zcela zchladnout. Pak směs smíchejte se 140 g jogurtu a nakonec do něj vmíchejte 125 ml ušlehané smetany ke šlehání.
2. V jiné míse smíchejte moučkový cukr, zbylý jogurt a rovněž zbývající smetanu ke šlehání (neušlehanou).
3. Do kovové mísy přelijte malinovou směs a na ni směs jogurtu a smetany. Nožem ve směsi udělejte kudrlinky, aby vzniklo mramorování, a dejte minimálně na 6 hodin mrazit, nejlépe však přes noc.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Čokoládové poháry
Čokoládové poháry
Čokoládové poháry
Čokoládové poháry
Čokoládové krokety se...
Čokoládové krokety se...
Čokoládové krokety se...
Čokoládové krokety se...
Borůvkovo-limetková zmrzlina
Borůvkovo-limetková zmrzlina
Borůvkovo-limetková zmrzlina
Borůvkovo-limetková zmrzlina
Domácí mangová zmrzlina s...
Domácí mangová zmrzlina s...
Domácí mangová zmrzlina s...
Domácí mangová zmrzlina s...

Inspirujte se podobnými recepty