Vážení zákazníci, od pondělí 10. 5. opět najdete bez omezení veškerý sortiment, na který jste zvyklí, v našich prodejnách. Zároveň můžete vyzvedávat kampaňové produkty přímo z určeného stojanu bez SMS objednání.
Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.


Albert ČR
Recept Malinová marmeláda s mátou

Další recepty a články

Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se...
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Okurková limonáda
Okurková limonáda
Okurková limonáda
Okurková limonáda

Malinová marmeláda s mátou

Tip do kuchyně

 

Marmeládu můžete podávat s pečivem a máslem k snídani. Stejně tak ji můžete využít například při pečení lineckého cukroví.

Co budete potřebovat

1,5 kg malin
500 g krupicového cukru
gelfix 2:1
4 lžíce citronové šťávy
svazek čerstvé máty

Jak na to?

Zavařeniny známe převážně od našich babiček. Co takhle si ji jednou připravit doma sami? Je to velmi jednoduché.

1) Maliny nasypte do hrnce, rozvařte je bez podlití vodou a propasírujte přes jemné síto, abyste získali zhruba kilogram malinového protlaku.

2) Ten dejte do hrnce a spolu se 100 g cukru přiveďte k varu a prudce vařte 15 minut.

3) Gelfix smíchejte s trochou cukru, přidejte k malinám a za několik minut vsypte i zbylý cukr. Současně přidejte citronovou šťávu a několik minut vařte.

4) Do každé skleničky dejte pár lístků čerstvé máty, zalijte marmeládou, zavíčkujte, otočte dnem vzhůru a nechte 5 minut stát.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Malinová marmeláda s mátou

Snídaně Snadné Česká Zavařeniny Vaření Zavařeniny , Máta Magazín 7/2011
Průměrné hodnocení 4 (17)

Tip do kuchyně

 

Marmeládu můžete podávat s pečivem a máslem k snídani. Stejně tak ji můžete využít například při pečení lineckého cukroví.

Co budete potřebovat

1,5 kg malin
500 g krupicového cukru
gelfix 2:1
4 lžíce citronové šťávy
svazek čerstvé máty

Jak na to?

Zavařeniny známe převážně od našich babiček. Co takhle si ji jednou připravit doma sami? Je to velmi jednoduché.

1) Maliny nasypte do hrnce, rozvařte je bez podlití vodou a propasírujte přes jemné síto, abyste získali zhruba kilogram malinového protlaku.

2) Ten dejte do hrnce a spolu se 100 g cukru přiveďte k varu a prudce vařte 15 minut.

3) Gelfix smíchejte s trochou cukru, přidejte k malinám a za několik minut vsypte i zbylý cukr. Současně přidejte citronovou šťávu a několik minut vařte.

4) Do každé skleničky dejte pár lístků čerstvé máty, zalijte marmeládou, zavíčkujte, otočte dnem vzhůru a nechte 5 minut stát.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Okurková limonáda
Okurková limonáda
Okurková limonáda
Okurková limonáda

Inspirujte se podobnými recepty