Na základě nařízení vlády upravujeme otevírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Lívance z podmáslí

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Lívance z podmáslí

Co budete potřebovat

1 vejce
240 ml podmáslí
120 ml zakysané smetany
1 lžíce másla, rozpuštěného + na vytření lívanečníku
160–170 g hladké mouky
1 a ½ lžičky prášku do pečiva
1 lžička jedlé sody
špetka soli
1 lžíce cukru
K PODÁVÁNÍ
čerstvé ovoce, javorový sirup

Jak na to?

V míse prošlehejte vejce, podmáslí a zakysanou smetanu. Přidejte všechny ostatní suroviny a vše smíchejte. Lívanečník vytřete máslem a lívance postupně z obou stran opékejte dozlatova. Podávejte s čerstvým ovocem přelité javorovým sirupem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Lívance z podmáslí

Dezert Velmi snadné Sladká jídla Magazín 12/2016 Počet porcí: na 10 lívanců
Průměrné hodnocení 4 (28)

Co budete potřebovat

1 vejce
240 ml podmáslí
120 ml zakysané smetany
1 lžíce másla, rozpuštěného + na vytření lívanečníku
160–170 g hladké mouky
1 a ½ lžičky prášku do pečiva
1 lžička jedlé sody
špetka soli
1 lžíce cukru
K PODÁVÁNÍ
čerstvé ovoce, javorový sirup

Jak na to?

V míse prošlehejte vejce, podmáslí a zakysanou smetanu. Přidejte všechny ostatní suroviny a vše smíchejte. Lívanečník vytřete máslem a lívance postupně z obou stran opékejte dozlatova. Podávejte s čerstvým ovocem přelité javorovým sirupem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Inspirujte se podobnými recepty