Lívance z podmáslí
Ingredience
1 | vejce |
240 ml | podmáslí |
120 ml | zakysané smetany |
1 | lžíce másla, rozpuštěného + na vytření lívanečníku |
160–170 g | hladké mouky |
1 | a ½ lžičky prášku do pečiva |
1 | lžička jedlé sody |
špetka soli | |
1 | lžíce cukru |
K PODÁVÁNÍ | |
---|---|
čerstvé ovoce, javorový sirup |
Postup přípravy
V míse prošlehejte vejce, podmáslí a zakysanou smetanu. Přidejte všechny ostatní suroviny a vše smíchejte. Lívanečník vytřete máslem a lívance postupně z obou stran opékejte dozlatova. Podávejte s čerstvým ovocem přelité javorovým sirupem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY