
Lilkové rolky s čerstvým sýrem, ořechy a olivami
Postup přípravy
1. Podélně nakrájejte 2 lilky na plátky silné 0,5 cm. Každý plátek posolte a nechte 20 minut takzvaně vypotit. Poté je osušte a na rozpálených 2 lžících oleje v pánvi osmažte z obou stran přibližně 5 minut.
2. Na náplň v misce promíchejte 200 g čerstvého sýra, 2 prolisované stroužky česneku, špetku soli a pepře, 60 g černých oliv nakrájených na plátky a 40 g nasekaných vlašských ořechů.
3. Vychladlé plátky lilku potřete připravenou směsí, opatrně zarolujte a sepněte párátkem.
4. Dejte do chladničky zatuhnout a před podáváním ozdobte 200 g zakysané smetany a lístkem petrželky. Dobrou chuť!
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod