Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Lehký bramborový salát

Inspirujte se podobnými recepty

Dekorace: bílé balení dárečků
Dekorace: bílé...
Dekorace: bílé balení dárečků
Dekorace: bílé balení dárečků
Hrášková polévka se sýrovým...
Hrášková polévka se...
Hrášková polévka se sýrovým...
Hrášková polévka se sýrovým...
Luxusní čokoládová pěna
Luxusní čokoládová...
Luxusní čokoládová pěna
Luxusní čokoládová pěna
Domácí majonéza
Domácí majonéza
Domácí majonéza
Domácí majonéza

Lehký bramborový salát

Co budete potřebovat

1,5 kg salátových brambor
4 vejce
1 lžička hořčičných semínek
3 lžíce jablečného nebo vinného octa
2 lžíce hrubozrnné hořčice
1 lžička tekutého medu
75 ml olivového oleje
sůl a pepř
1 hrnek nasekané petrželky
3 lžíce nasekaného kopru
3 lžíce nasekané pažitky

Jak na to?

Brambory uvařte ve slupce. Vejce zalijte vroucí vodou a na mírném ohni je vařte 7 minut. Ihned je zalijte ledovou vodou. Oloupejte je a nechte zatím stranou.
V pánvičce opečte hořčičná semínka, stačí minutu, aby začala praskat. Ve velké míse prošlehejte ocet, hořčici, med a olej. Osolte a opepřete. Odeberte tři lžíce směsi, budete ji potřebovat na pokapání hotového salátu.
Uvařené brambory rozpulte, vhoďte je do zálivky, zasypte petrželkou, koprem a promíchejte. Salát rozdělte na talíře, přidejte rozpůlená vejce, posypte pažitkou, hořčičnými semínky a pokapejte zbývající zálivkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Lehký bramborový salát

Příloha Snadné Vánoce Vaření Pažitka , Petržel kadeřavá Magazín 12/2015
Průměrné hodnocení 4 (8)

Co budete potřebovat

1,5 kg salátových brambor
4 vejce
1 lžička hořčičných semínek
3 lžíce jablečného nebo vinného octa
2 lžíce hrubozrnné hořčice
1 lžička tekutého medu
75 ml olivového oleje
sůl a pepř
1 hrnek nasekané petrželky
3 lžíce nasekaného kopru
3 lžíce nasekané pažitky

Jak na to?

Brambory uvařte ve slupce. Vejce zalijte vroucí vodou a na mírném ohni je vařte 7 minut. Ihned je zalijte ledovou vodou. Oloupejte je a nechte zatím stranou.
V pánvičce opečte hořčičná semínka, stačí minutu, aby začala praskat. Ve velké míse prošlehejte ocet, hořčici, med a olej. Osolte a opepřete. Odeberte tři lžíce směsi, budete ji potřebovat na pokapání hotového salátu.
Uvařené brambory rozpulte, vhoďte je do zálivky, zasypte petrželkou, koprem a promíchejte. Salát rozdělte na talíře, přidejte rozpůlená vejce, posypte pažitkou, hořčičnými semínky a pokapejte zbývající zálivkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Dekorace: bílé balení dárečků
Dekorace: bílé...
Dekorace: bílé balení dárečků
Dekorace: bílé balení dárečků
Hrášková polévka se sýrovým...
Hrášková polévka se...
Hrášková polévka se sýrovým...
Hrášková polévka se sýrovým...
Luxusní čokoládová pěna
Luxusní čokoládová...
Luxusní čokoládová pěna
Luxusní čokoládová pěna
Domácí majonéza
Domácí majonéza
Domácí majonéza
Domácí majonéza

Inspirujte se podobnými recepty