Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Lehký bramborový salát

Inspirujte se podobnými recepty

Kapří podkovy v těstíčku s...
Kapří podkovy v...
Kapří podkovy v těstíčku s...
Kapří podkovy v těstíčku s...
Vánoční mandarinkový punč
Vánoční mandarinkový...
Vánoční mandarinkový punč
Vánoční mandarinkový punč
Bramboroví sněhuláci a vepřový...
Bramboroví sněhuláci...
Bramboroví sněhuláci a vepřový...
Bramboroví sněhuláci a vepřový...
Sirup na grog i svařené víno
Sirup na grog i...
Sirup na grog i svařené víno
Sirup na grog i svařené víno

Lehký bramborový salát

Co budete potřebovat

1,5 kg salátových brambor
4 vejce
1 lžička hořčičných semínek
3 lžíce jablečného nebo vinného octa
2 lžíce hrubozrnné hořčice
1 lžička tekutého medu
75 ml olivového oleje
sůl a pepř
1 hrnek nasekané petrželky
3 lžíce nasekaného kopru
3 lžíce nasekané pažitky

Jak na to?

Brambory uvařte ve slupce. Vejce zalijte vroucí vodou a na mírném ohni je vařte 7 minut. Ihned je zalijte ledovou vodou. Oloupejte je a nechte zatím stranou.
V pánvičce opečte hořčičná semínka, stačí minutu, aby začala praskat. Ve velké míse prošlehejte ocet, hořčici, med a olej. Osolte a opepřete. Odeberte tři lžíce směsi, budete ji potřebovat na pokapání hotového salátu.
Uvařené brambory rozpulte, vhoďte je do zálivky, zasypte petrželkou, koprem a promíchejte. Salát rozdělte na talíře, přidejte rozpůlená vejce, posypte pažitkou, hořčičnými semínky a pokapejte zbývající zálivkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Lehký bramborový salát

Příloha Snadné Vánoce Vaření Pažitka , Petržel kadeřavá Magazín 12/2015
Průměrné hodnocení 4 (7)

Co budete potřebovat

1,5 kg salátových brambor
4 vejce
1 lžička hořčičných semínek
3 lžíce jablečného nebo vinného octa
2 lžíce hrubozrnné hořčice
1 lžička tekutého medu
75 ml olivového oleje
sůl a pepř
1 hrnek nasekané petrželky
3 lžíce nasekaného kopru
3 lžíce nasekané pažitky

Jak na to?

Brambory uvařte ve slupce. Vejce zalijte vroucí vodou a na mírném ohni je vařte 7 minut. Ihned je zalijte ledovou vodou. Oloupejte je a nechte zatím stranou.
V pánvičce opečte hořčičná semínka, stačí minutu, aby začala praskat. Ve velké míse prošlehejte ocet, hořčici, med a olej. Osolte a opepřete. Odeberte tři lžíce směsi, budete ji potřebovat na pokapání hotového salátu.
Uvařené brambory rozpulte, vhoďte je do zálivky, zasypte petrželkou, koprem a promíchejte. Salát rozdělte na talíře, přidejte rozpůlená vejce, posypte pažitkou, hořčičnými semínky a pokapejte zbývající zálivkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Kapří podkovy v těstíčku s...
Kapří podkovy v...
Kapří podkovy v těstíčku s...
Kapří podkovy v těstíčku s...
Vánoční mandarinkový punč
Vánoční mandarinkový...
Vánoční mandarinkový punč
Vánoční mandarinkový punč
Bramboroví sněhuláci a vepřový...
Bramboroví sněhuláci...
Bramboroví sněhuláci a vepřový...
Bramboroví sněhuláci a vepřový...
Sirup na grog i svařené víno
Sirup na grog i...
Sirup na grog i svařené víno
Sirup na grog i svařené víno

Inspirujte se podobnými recepty