Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Kuřecí prsa se salátem z červeného zelí a celeru

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Kuřecí prsa se salátem z červeného zelí a celeru

Co budete potřebovat

800 g kuřecích prsou bez kosti
100 g hladké mouky
3 lžíce koření Gurmánské kuře Vitana
4 lžíce olivového oleje
400 g červeného zelí
200 g celeru
1 jablko
1 citron
sůl
2 lžíce jablečného octa
1 lžíce agávového sirupu
30 g mikrobylinek ředkvičky
30 g čerstvého koriandru
1 snítka čerstvého tymiánu

Jak na to?

1. Omytá a osušená kuřecí prsa obalte ve směsi mouky a koření. V pánvi rozehřejte 3 lžíce oleje a prsa opečte z obou stran dozlatova. Dejte stranou zakryté odpočinout.
2. Mezitím ve velké míse smíchejte najemno nakrouhané zelí, očištěný celer pokrájený na tenké nudličky a omyté jablko na tenké plátky. Osolte a zakapejte šťávou z půlky citronu.
3. V malé misce metličkou smíchejte jablečný ocet se šťávou z druhé půlky citronu, lžící olivového oleje a agávovým sirupem. Do salátu přidejte výhonky, natrhaný čerstvý koriandr a dresink. Důkladně promíchejte.
4. Kuřecí prsa servírujte se salátem a ozdobte snítkou čerstvého tymiánu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí prsa se salátem z červeného zelí a celeru

Hlavní chod Snadné Maso Tip týdne Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

800 g kuřecích prsou bez kosti
100 g hladké mouky
3 lžíce koření Gurmánské kuře Vitana
4 lžíce olivového oleje
400 g červeného zelí
200 g celeru
1 jablko
1 citron
sůl
2 lžíce jablečného octa
1 lžíce agávového sirupu
30 g mikrobylinek ředkvičky
30 g čerstvého koriandru
1 snítka čerstvého tymiánu

Jak na to?

1. Omytá a osušená kuřecí prsa obalte ve směsi mouky a koření. V pánvi rozehřejte 3 lžíce oleje a prsa opečte z obou stran dozlatova. Dejte stranou zakryté odpočinout.
2. Mezitím ve velké míse smíchejte najemno nakrouhané zelí, očištěný celer pokrájený na tenké nudličky a omyté jablko na tenké plátky. Osolte a zakapejte šťávou z půlky citronu.
3. V malé misce metličkou smíchejte jablečný ocet se šťávou z druhé půlky citronu, lžící olivového oleje a agávovým sirupem. Do salátu přidejte výhonky, natrhaný čerstvý koriandr a dresink. Důkladně promíchejte.
4. Kuřecí prsa servírujte se salátem a ozdobte snítkou čerstvého tymiánu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty