Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Kuřecí kung-pao

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Kuřecí kung-pao

Co budete potřebovat

240 g rýže
2 lžíce kukuřičného škrobu
60 ml sójové omáčky
60 ml sezamového oleje
3 lžíce vody
3 lžíce rýžového octa
3 lžíce medu
3 stroužky česneku
2 cm čerstvého zázvoru
¼ lžičky chilli vloček
450 g kuřecího mixu
1 lžíce olivového oleje
1 cibule
400 g zelených fazolek
1 žlutá paprika
1 oranžová paprika
2 lžíce pražených arašídů
2 jarní cibulky

Jak na to?

1. Rýži uvařte podle návodu na obalu.
2. V malé misce dobře promíchejte kukuřičný škrob, sójovou omáčku, sezamový olej, vodu, rýžový ocet, med, prolisovaný česnek, nastrouhaný zázvor a chilli vločky.
3. Kuře pokrájejte na kostky, dejte v jedné vrstvě do mělké misky, zalijte polovinou omáčky a nechte marinovat alespoň 15 minut.
4. Ve velké pánvi na lžíci oleje opečte kuřecí kostky. Přidejte na měsíčky pokrájenou cibuli, fazolky, papriky a společně opékejte další 2 minuty.
5. Přidejte zbývající omáčku a za občasného míchání vařte do zhoustnutí.
6. Servírujte s rýží, arašídy a pokrájenou jarní cibulkou.

TIP : dejte kung-pau správný říz česnekem
Tvrzení : Vitamin C – zdroj vitaminu C , přispívá k normální funkci imunitního systému





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí kung-pao

Hlavní chod Snadné Asijská Maso Tip týdne Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (2)

Co budete potřebovat

240 g rýže
2 lžíce kukuřičného škrobu
60 ml sójové omáčky
60 ml sezamového oleje
3 lžíce vody
3 lžíce rýžového octa
3 lžíce medu
3 stroužky česneku
2 cm čerstvého zázvoru
¼ lžičky chilli vloček
450 g kuřecího mixu
1 lžíce olivového oleje
1 cibule
400 g zelených fazolek
1 žlutá paprika
1 oranžová paprika
2 lžíce pražených arašídů
2 jarní cibulky

Jak na to?

1. Rýži uvařte podle návodu na obalu.
2. V malé misce dobře promíchejte kukuřičný škrob, sójovou omáčku, sezamový olej, vodu, rýžový ocet, med, prolisovaný česnek, nastrouhaný zázvor a chilli vločky.
3. Kuře pokrájejte na kostky, dejte v jedné vrstvě do mělké misky, zalijte polovinou omáčky a nechte marinovat alespoň 15 minut.
4. Ve velké pánvi na lžíci oleje opečte kuřecí kostky. Přidejte na měsíčky pokrájenou cibuli, fazolky, papriky a společně opékejte další 2 minuty.
5. Přidejte zbývající omáčku a za občasného míchání vařte do zhoustnutí.
6. Servírujte s rýží, arašídy a pokrájenou jarní cibulkou.

TIP : dejte kung-pau správný říz česnekem
Tvrzení : Vitamin C – zdroj vitaminu C , přispívá k normální funkci imunitního systému

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty