×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pikantní kuřecí játra s šalvějí

Další recepty a články

Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki...
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové...
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové sushi

Pikantní kuřecí játra s šalvějí

Tip do kuchyně

 

Pro ještě lepší chuť opečte vnitřní části bagetky na pánvi nebo na grilu

Co budete potřebovat

slunečnicový olej na smažení
4 šalotky,
2 stroužky česneku
400 g chlazených kuřecích jater AQ
½ lžičky koření na pečení a grilování ABio
sůl AQ
špetka chilli
8 lžic ostrého kečupu
1 velká bageta
8 cherry rajčátek AQ
šalvěj na ozdobu

Jak na to?

Připravte si pikantní jatýrka na šalvěji. Určitě si je zamilujete.

1) Na oleji osmahněte najemno nasekané šalotky.

2) Přidejte česnek na tenké plátky, pár minut smažte, přidejte na větší kousky pokrájená játra a osmahněte je doměkka.

3) Vmíchejte grilovací koření, sůl, špetku chilli a kečup. Prohřejte.

4) Bagetu horizontálně rozkrojte a obě půlky překrojte na 4 díly, na každý dejte část ochucených jater, ozdobte rajčátky a šalvějí.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pikantní kuřecí játra s šalvějí

Předkrm Snadné Ostatní Chuťovky Smažení Magazín 5/2011
(0)

Inspirujte se zdravými recepty

Tip do kuchyně

 

Pro ještě lepší chuť opečte vnitřní části bagetky na pánvi nebo na grilu

Co budete potřebovat

slunečnicový olej na smažení
4 šalotky,
2 stroužky česneku
400 g chlazených kuřecích jater AQ
½ lžičky koření na pečení a grilování ABio
sůl AQ
špetka chilli
8 lžic ostrého kečupu
1 velká bageta
8 cherry rajčátek AQ
šalvěj na ozdobu

Jak na to?

Připravte si pikantní jatýrka na šalvěji. Určitě si je zamilujete.

1) Na oleji osmahněte najemno nasekané šalotky.

2) Přidejte česnek na tenké plátky, pár minut smažte, přidejte na větší kousky pokrájená játra a osmahněte je doměkka.

3) Vmíchejte grilovací koření, sůl, špetku chilli a kečup. Prohřejte.

4) Bagetu horizontálně rozkrojte a obě půlky překrojte na 4 díly, na každý dejte část ochucených jater, ozdobte rajčátky a šalvějí.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové sushi

Inspirujte se podobnými recepty