Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Pikantní kuřecí játra s šalvějí

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger

Pikantní kuřecí játra s šalvějí

Tip do kuchyně

 

Pro ještě lepší chuť opečte vnitřní části bagetky na pánvi nebo na grilu

Co budete potřebovat

slunečnicový olej na smažení
4 šalotky,
2 stroužky česneku
400 g chlazených kuřecích jater AQ
½ lžičky koření na pečení a grilování ABio
sůl AQ
špetka chilli
8 lžic ostrého kečupu
1 velká bageta
8 cherry rajčátek AQ
šalvěj na ozdobu

Jak na to?

Připravte si pikantní jatýrka na šalvěji. Určitě si je zamilujete.

1) Na oleji osmahněte najemno nasekané šalotky.

2) Přidejte česnek na tenké plátky, pár minut smažte, přidejte na větší kousky pokrájená játra a osmahněte je doměkka.

3) Vmíchejte grilovací koření, sůl, špetku chilli a kečup. Prohřejte.

4) Bagetu horizontálně rozkrojte a obě půlky překrojte na 4 díly, na každý dejte část ochucených jater, ozdobte rajčátky a šalvějí.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pikantní kuřecí játra s šalvějí

Předkrm Snadné Ostatní Chuťovky Smažení Rajče , Chilli paprička Magazín 5/2011
Průměrné hodnocení 2 (2)

Tip do kuchyně

 

Pro ještě lepší chuť opečte vnitřní části bagetky na pánvi nebo na grilu

Co budete potřebovat

slunečnicový olej na smažení
4 šalotky,
2 stroužky česneku
400 g chlazených kuřecích jater AQ
½ lžičky koření na pečení a grilování ABio
sůl AQ
špetka chilli
8 lžic ostrého kečupu
1 velká bageta
8 cherry rajčátek AQ
šalvěj na ozdobu

Jak na to?

Připravte si pikantní jatýrka na šalvěji. Určitě si je zamilujete.

1) Na oleji osmahněte najemno nasekané šalotky.

2) Přidejte česnek na tenké plátky, pár minut smažte, přidejte na větší kousky pokrájená játra a osmahněte je doměkka.

3) Vmíchejte grilovací koření, sůl, špetku chilli a kečup. Prohřejte.

4) Bagetu horizontálně rozkrojte a obě půlky překrojte na 4 díly, na každý dejte část ochucených jater, ozdobte rajčátky a šalvějí.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger

Inspirujte se podobnými recepty