×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pikantní kuřecí játra s šalvějí

Další recepty a články

Jednohubky z červené řepy...
Jednohubky z červené...
Jednohubky z červené řepy...
Jednohubky z červené řepy...
Austrálská snídaně - vaječná...
Austrálská snídaně -...
Austrálská snídaně - vaječná...
Austrálská snídaně - vaječná...
Sendvič s avokádem a vejcem
Sendvič s avokádem a...
Sendvič s avokádem a vejcem
Sendvič s avokádem a vejcem
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...

Pikantní kuřecí játra s šalvějí

Tip do kuchyně

 

Pro ještě lepší chuť opečte vnitřní části bagetky na pánvi nebo na grilu

Co budete potřebovat

slunečnicový olej na smažení
4 šalotky,
2 stroužky česneku
400 g chlazených kuřecích jater AQ
½ lžičky koření na pečení a grilování ABio
sůl AQ
špetka chilli
8 lžic ostrého kečupu
1 velká bageta
8 cherry rajčátek AQ
šalvěj na ozdobu

Jak na to?

Připravte si pikantní jatýrka na šalvěji. Určitě si je zamilujete.

1) Na oleji osmahněte najemno nasekané šalotky.

2) Přidejte česnek na tenké plátky, pár minut smažte, přidejte na větší kousky pokrájená játra a osmahněte je doměkka.

3) Vmíchejte grilovací koření, sůl, špetku chilli a kečup. Prohřejte.

4) Bagetu horizontálně rozkrojte a obě půlky překrojte na 4 díly, na každý dejte část ochucených jater, ozdobte rajčátky a šalvějí.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pikantní kuřecí játra s šalvějí

Předkrm Snadné Ostatní Chuťovky Smažení Magazín 5/2011
(0)

Tip do kuchyně

 

Pro ještě lepší chuť opečte vnitřní části bagetky na pánvi nebo na grilu

Co budete potřebovat

slunečnicový olej na smažení
4 šalotky,
2 stroužky česneku
400 g chlazených kuřecích jater AQ
½ lžičky koření na pečení a grilování ABio
sůl AQ
špetka chilli
8 lžic ostrého kečupu
1 velká bageta
8 cherry rajčátek AQ
šalvěj na ozdobu

Jak na to?

Připravte si pikantní jatýrka na šalvěji. Určitě si je zamilujete.

1) Na oleji osmahněte najemno nasekané šalotky.

2) Přidejte česnek na tenké plátky, pár minut smažte, přidejte na větší kousky pokrájená játra a osmahněte je doměkka.

3) Vmíchejte grilovací koření, sůl, špetku chilli a kečup. Prohřejte.

4) Bagetu horizontálně rozkrojte a obě půlky překrojte na 4 díly, na každý dejte část ochucených jater, ozdobte rajčátky a šalvějí.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Jednohubky z červené řepy...
Jednohubky z červené řepy...
Jednohubky z červené řepy...
Jednohubky z červené řepy...
Austrálská snídaně - vaječná...
Austrálská snídaně - vaječná...
Austrálská snídaně - vaječná...
Austrálská snídaně - vaječná...
Sendvič s avokádem a vejcem
Sendvič s avokádem a vejcem
Sendvič s avokádem a vejcem
Sendvič s avokádem a vejcem
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat