Kornouty s ovocem
Ingredience
3 | tyčinky ledových kaštanů |
6 | velkých zmrzlinových kornoutů |
cukrářské zdobení | |
lístky máty nebo bazalky | |
jahody, maliny, mango, hroznové víno či jiné libovolné ovoce na ozdobu |
Postup přípravy
V rendlíku rozpusťte ledové kaštany a ponořte do nich okraje kornoutků. Pak je namočte v cukrářském zdobení. Nechte zaschnout. K tomu se hodí papírová krabice, například od ovesné kaše, do které uděláte šest otvorů a máte držák na kornoutky.
Do špičky kornoutku vložte zmuchlaný kousek papírového ubrousku, do něhož se vsákne uvolněná šťáva z ovoce. Na něj nasypte lístky bylinek a naskládejte ovoce.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY