
Klobásky ve slanině

Velmi snadné
31-45 minut
0/5
Česká
Předkrm
Ingredience
Složení 1 porcí
- Slanina plátková 12 plát.
- Klobása grilovací 12 ks
- Slanina plátková 12 plát.
- Klobása grilovací 12 ks
Příprava
- 1Každou klobásku obmotejte plátkem slaniny, vyskládejte na plech vyloženy pečícím papírem. Pokládejte je tak, aby konec plátku ležel vespod. Pečte 25–30 minut v troubě vyhřáté na 190°C.
- 1Každou klobásku obmotejte plátkem slaniny, vyskládejte na plech vyloženy pečícím papírem. Pokládejte je tak, aby konec plátku ležel vespod. Pečte 25–30 minut v troubě vyhřáté na 190°C.
Hodnocení
Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.