Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Klasický bramborový salát

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Klasický bramborový salát

Co budete potřebovat

500–600 g brambor
2–3 větší mrkve
3 vejce
4–6 sterilovaných okurek
4 šalotky
½ jablka, zbavená jádřince
225 g majonézy
2 lžíce plnotučné hořčice + 1 lžička
dijonské hořčice
sůl, pepř
citronová šťáva podle chuti
hladkolistá petrželka na ozdobu

Jak na to?

Brambory uvařte ve slupce a nechte je zcela vychladnout. Pak je oloupejte a nakrájejte na kostičky. Mrkev uvařte doměkka (nerozvařte ji), nechte vychladnout a pak rovněž nakrájejte na kostičky a přidejte k bramborám. Vejce uvařte natvrdo, oloupejte a zchladlá nakrájejte na kostičky a přidejte k bramborám. Okurky a šalotky nasekejte nadrobno, na kostičky pokrájejte i jablko a vše přidejte k základu salátu. Nakonec do mísy přidejte majonézu i oba druhy hořčice a opatrně promíchejte. Podle chuti osolte, opepřete a dolaďte citronovou šťávou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Klasický bramborový salát

Snadné Saláty Petržel kadeřavá Magazín 12/2014
Průměrné hodnocení 4 (15)

Co budete potřebovat

500–600 g brambor
2–3 větší mrkve
3 vejce
4–6 sterilovaných okurek
4 šalotky
½ jablka, zbavená jádřince
225 g majonézy
2 lžíce plnotučné hořčice + 1 lžička
dijonské hořčice
sůl, pepř
citronová šťáva podle chuti
hladkolistá petrželka na ozdobu

Jak na to?

Brambory uvařte ve slupce a nechte je zcela vychladnout. Pak je oloupejte a nakrájejte na kostičky. Mrkev uvařte doměkka (nerozvařte ji), nechte vychladnout a pak rovněž nakrájejte na kostičky a přidejte k bramborám. Vejce uvařte natvrdo, oloupejte a zchladlá nakrájejte na kostičky a přidejte k bramborám. Okurky a šalotky nasekejte nadrobno, na kostičky pokrájejte i jablko a vše přidejte k základu salátu. Nakonec do mísy přidejte majonézu i oba druhy hořčice a opatrně promíchejte. Podle chuti osolte, opepřete a dolaďte citronovou šťávou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty