Kávová panna cotta
Ingredience
2 | lžíce želatiny |
800 ml | smetany ke šlehání |
4 | malá espressa |
115 g | vanilkového cukru |
4 | čtverečky vychlazené hořké čokolády |
Postup přípravy
Želatinu připravte dle návodu.
Smetanu, espressa a cukr přiveďte za stálého míchání těsně k bodu varu. Odstavte z ohně a dvě lžíce horké směsi rozmíchejte v želatině. Poté želatinu přelijte do smetany a dobře promíchejte.
Nechte 10 minut odstát a přelijte do servírovacích nádob a nechte ztuhnout 6–8 hodin, ideálně přes noc. Před podáváním ozdobte hoblinami čokolády.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY