Kaše s olivami a sýrem feta
Ingredience
1 kg | brambor |
sůl, pepř | |
75 g | másla |
180 ml | mléka |
80 g | sýru feta |
80 g | vypeckovaných černých oliv, nahrubo nasekaných |
2 | lžíce olivového oleje k podávání |
Postup přípravy
Oloupané, pokrájené brambory uvařte ve vroucí osolené vodě doměkka. Sceďte je, rozšťouchejte, promíchejte s máslem, přilévejte horké mléko a vařečkou nebo pevnější metlou míchejte do hladké kaše. Opepřete podle chuti. Nakonec vmíchejte nadrobený sýr feta (kaši zároveň osolí) a černé olivy. Podávejte pokapané olivovým olejem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY