Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Kapříci s kaší

Inspirujte se podobnými recepty

Domácí medová granola s...
Domácí medová...
Domácí medová granola s...
Domácí medová granola s...
Pařížské rohlíčky
Pařížské rohlíčky
Pařížské rohlíčky
Pařížské rohlíčky
Kakaová kolečka s karamelovým...
Kakaová kolečka s...
Kakaová kolečka s karamelovým...
Kakaová kolečka s karamelovým...
Perníčkové těsto základní...
Perníčkové těsto...
Perníčkové těsto základní...
Perníčkové těsto základní...

Kapříci s kaší

Co budete potřebovat

350 g středně velkých brambor na pyré
sůl
2 vepřoví kapříci
3 lžíce hladké mouky
sůl
1 vejce
3 lžíce strouhanky
olej na smažení
20 g másla
100 ml smetany

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C.
Brambory i se slupkou omyjte, několikrát propíchněte vidličkou a vložte do trouby. Podle velikosti brambor pečte 45–60 minut.
Mezitím obalte řízky v trojobalu – nejprve v mouce se špetkou soli, poté v rozšlehaném vejci a nakonec ve strouhance. Po obou stranách usmažte na oleji.
Z pečených brambor vydlabejte vnitřek a rozmačkejte. Nakonec vyšlehejte s máslem a horkou smetanou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kapříci s kaší

Hlavní chod Velmi snadné Ryby Vánoce Magazín 12/2018 Počet porcí: 2
(0)
Připravte svým dětem tyto řízečky ve tvaru kapříka. Bramborová kaše z pečených brambor má vynikající jemnou chuť a oblíbí si ji určitě i celá rodina.

Co budete potřebovat

350 g středně velkých brambor na pyré
sůl
2 vepřoví kapříci
3 lžíce hladké mouky
sůl
1 vejce
3 lžíce strouhanky
olej na smažení
20 g másla
100 ml smetany

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C.
Brambory i se slupkou omyjte, několikrát propíchněte vidličkou a vložte do trouby. Podle velikosti brambor pečte 45–60 minut.
Mezitím obalte řízky v trojobalu – nejprve v mouce se špetkou soli, poté v rozšlehaném vejci a nakonec ve strouhance. Po obou stranách usmažte na oleji.
Z pečených brambor vydlabejte vnitřek a rozmačkejte. Nakonec vyšlehejte s máslem a horkou smetanou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Domácí medová granola s...
Domácí medová...
Domácí medová granola s...
Domácí medová granola s...
Pařížské rohlíčky
Pařížské rohlíčky
Pařížské rohlíčky
Pařížské rohlíčky
Kakaová kolečka s karamelovým...
Kakaová kolečka s...
Kakaová kolečka s karamelovým...
Kakaová kolečka s karamelovým...
Perníčkové těsto základní...
Perníčkové těsto...
Perníčkové těsto základní...
Perníčkové těsto základní...

Inspirujte se podobnými recepty