Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Kapří podkovy v těstíčku s mandlemi

Inspirujte se podobnými recepty

Nepečené oříškovodatlové...
Nepečené oříškovodat...
Nepečené oříškovodatlové...
Nepečené oříškovodatlové...
Čočkový eintopf s vinnými...
Čočkový eintopf s...
Čočkový eintopf s vinnými...
Čočkový eintopf s vinnými...
Telecí medailonky na šalvěji a...
Telecí medailonky...
Telecí medailonky na šalvěji a...
Telecí medailonky na šalvěji a...
Sváteční rybí polévka s plody...
Sváteční rybí...
Sváteční rybí polévka s plody...
Sváteční rybí polévka s plody...

Kapří podkovy v těstíčku s mandlemi

Co budete potřebovat

4 podkovy z kapra
sůl
pepř
250 g bílého jogurtu
2 vejce
15 ml bílého vína
40 g hladké mouky
1 lžička sušeného tymiánu
100 g blanšírovaných mandlových plátků
80 ml slunečnicového oleje

Jak na to?

1. Kapří podkovy omyjte, osušte, osolte a opepřete.

2. V hlubokém talíři smíchejte bílý jogurt, vejce, víno, hladkou mouku a tymián a vytvořte těstíčko.

3. Mandlové lupínky nasypte do dalšího hlubokého talíře. Kapra obalte pečlivě ze všech stran nejdříve v těstíčku a následně v mandlích.

4. Obalené podkovy smažte v rozpáleném oleji. Podávat můžete třeba s bramborovým salátem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kapří podkovy v těstíčku s mandlemi

Hlavní chod Velmi snadné Ryby Vánoce Videorecept Magazín 12/2020 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

4 podkovy z kapra
sůl
pepř
250 g bílého jogurtu
2 vejce
15 ml bílého vína
40 g hladké mouky
1 lžička sušeného tymiánu
100 g blanšírovaných mandlových plátků
80 ml slunečnicového oleje

Jak na to?

1. Kapří podkovy omyjte, osušte, osolte a opepřete.

2. V hlubokém talíři smíchejte bílý jogurt, vejce, víno, hladkou mouku a tymián a vytvořte těstíčko.

3. Mandlové lupínky nasypte do dalšího hlubokého talíře. Kapra obalte pečlivě ze všech stran nejdříve v těstíčku a následně v mandlích.

4. Obalené podkovy smažte v rozpáleném oleji. Podávat můžete třeba s bramborovým salátem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Nepečené oříškovodatlové...
Nepečené oříškovodat...
Nepečené oříškovodatlové...
Nepečené oříškovodatlové...
Čočkový eintopf s vinnými...
Čočkový eintopf s...
Čočkový eintopf s vinnými...
Čočkový eintopf s vinnými...
Telecí medailonky na šalvěji a...
Telecí medailonky...
Telecí medailonky na šalvěji a...
Telecí medailonky na šalvěji a...
Sváteční rybí polévka s plody...
Sváteční rybí...
Sváteční rybí polévka s plody...
Sváteční rybí polévka s plody...

Inspirujte se podobnými recepty