Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

4 podkovy z kapra
sůl
pepř
250 g bílého jogurtu
2 vejce
15 ml bílého vína
40 g hladké mouky
1 lžička sušeného tymiánu
100 g blanšírovaných mandlových plátků
80 ml slunečnicového oleje

Postup přípravy

1. Kapří podkovy omyjte, osušte, osolte a opepřete.

2. V hlubokém talíři smíchejte bílý jogurt, vejce, víno, hladkou mouku a tymián a vytvořte těstíčko.

3. Mandlové lupínky nasypte do dalšího hlubokého talíře. Kapra obalte pečlivě ze všech stran nejdříve v těstíčku a následně v mandlích.

4. Obalené podkovy smažte v rozpáleném oleji. Podávat můžete třeba s bramborovým salátem.

Jak na to?

Pomohl vám recept?

Další videorecepty