Vážení zákazníci, od pondělí 10. 5. opět najdete bez omezení veškerý sortiment, na který jste zvyklí, v našich prodejnách. Zároveň můžete vyzvedávat kampaňové produkty přímo z určeného stojanu bez SMS objednání.
Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.


Albert ČR
Recept Kapří podkovy v těstíčku s mandlemi

Inspirujte se podobnými recepty

Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Kapr s citrónovo-byl...
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Čokoládovodýňové koláčky
Čokoládovodýňové...
Čokoládovodýňové koláčky
Čokoládovodýňové koláčky
Vánoční kachna s nádivkou
Vánoční kachna s...
Vánoční kachna s nádivkou
Vánoční kachna s nádivkou
Panforte z itálie
Panforte z itálie
Panforte z itálie
Panforte z itálie

Kapří podkovy v těstíčku s mandlemi

Co budete potřebovat

4 podkovy z kapra
sůl
pepř
250 g bílého jogurtu
2 vejce
15 ml bílého vína
40 g hladké mouky
1 lžička sušeného tymiánu
100 g blanšírovaných mandlových plátků
80 ml slunečnicového oleje

Jak na to?

1. Kapří podkovy omyjte, osušte, osolte a opepřete.

2. V hlubokém talíři smíchejte bílý jogurt, vejce, víno, hladkou mouku a tymián a vytvořte těstíčko.

3. Mandlové lupínky nasypte do dalšího hlubokého talíře. Kapra obalte pečlivě ze všech stran nejdříve v těstíčku a následně v mandlích.

4. Obalené podkovy smažte v rozpáleném oleji. Podávat můžete třeba s bramborovým salátem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kapří podkovy v těstíčku s mandlemi

Hlavní chod Velmi snadné Ryby Vánoce Videorecept Magazín 12/2020 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

4 podkovy z kapra
sůl
pepř
250 g bílého jogurtu
2 vejce
15 ml bílého vína
40 g hladké mouky
1 lžička sušeného tymiánu
100 g blanšírovaných mandlových plátků
80 ml slunečnicového oleje

Jak na to?

1. Kapří podkovy omyjte, osušte, osolte a opepřete.

2. V hlubokém talíři smíchejte bílý jogurt, vejce, víno, hladkou mouku a tymián a vytvořte těstíčko.

3. Mandlové lupínky nasypte do dalšího hlubokého talíře. Kapra obalte pečlivě ze všech stran nejdříve v těstíčku a následně v mandlích.

4. Obalené podkovy smažte v rozpáleném oleji. Podávat můžete třeba s bramborovým salátem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Kapr s citrónovo-byl...
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Čokoládovodýňové koláčky
Čokoládovodýňové...
Čokoládovodýňové koláčky
Čokoládovodýňové koláčky
Vánoční kachna s nádivkou
Vánoční kachna s...
Vánoční kachna s nádivkou
Vánoční kachna s nádivkou
Panforte z itálie
Panforte z itálie
Panforte z itálie
Panforte z itálie

Inspirujte se podobnými recepty