Kapří podkovy v těstíčku s mandlemi
Ingredience
4 | podkovy z kapra |
sůl | |
pepř | |
250 g | bílého jogurtu |
2 | vejce |
15 ml | bílého vína |
40 g | hladké mouky |
1 | lžička sušeného tymiánu |
100 g | blanšírovaných mandlových plátků |
80 ml | slunečnicového oleje |
Postup přípravy
1. Kapří podkovy omyjte, osušte, osolte a opepřete.
2. V hlubokém talíři smíchejte bílý jogurt, vejce, víno, hladkou mouku a tymián a vytvořte těstíčko.
3. Mandlové lupínky nasypte do dalšího hlubokého talíře. Kapra obalte pečlivě ze všech stran nejdříve v těstíčku a následně v mandlích.
4. Obalené podkovy smažte v rozpáleném oleji. Podávat můžete třeba s bramborovým salátem.
Jak na to?
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY