Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Kapr na modro

Inspirujte se podobnými recepty

Vaječný koňak
Vaječný koňak
Vaječný koňak
Vaječný koňak
Kuřecí maso na medu v troubě
Kuřecí maso na medu...
Kuřecí maso na medu v troubě
Kuřecí maso na medu v troubě
Kakaové ořechy plněné...
Kakaové ořechy...
Kakaové ořechy plněné...
Kakaové ořechy plněné...
Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké

Kapr na modro

Co budete potřebovat

1 l vody
3 mrkve
1 petržel
2 stonky řapíkatého celeru
1 cibule
2 stroužky česneku
sůl
1 lžíce octa
5 ks celého pepře
1 lžička sušeného tymiánu
2 bobkové listy
4 filety kapra
1 citron
150 g másla

Jak na to?

1. V hrnci přiveďte vodu k varu. Do ní vložte oloupané a podélně rozkrojené mrkve a petržel, očištěné stonky celeru, oloupanou cibuli překrojenou napůl a oloupané stroužky česneku. Přidejte sůl, ocet, pepř, lžičku tymiánu, bobkové listy a vařte 20 minut.

2. Kapří filety očistěte a dejte pozor, abyste neporušili kůži, jinak by se kapr nezbarvil do modra. Kapra osolte, zakapejte citronovou šťávou, opatrně vložte filety do vývaru a vařte na mírném ohni po dobu 5 minut. Vývar se nesmí vařit, udržujte jen pod bodem varu. Vařeného kapra pak nechte v horkém vývaru ještě 5 minut.

3. V kastrůlku rozpusťte máslo. Na větší talíř naservírujte nakrájenou a uvařenou zeleninu z vývaru či další podle vaší chuti a vařené filety kapra a pokapejte vše rozpuštěným máslem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kapr na modro

Hlavní chod Snadné Ryby Vánoce Bezlepkové Magazín 12/2020 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

1 l vody
3 mrkve
1 petržel
2 stonky řapíkatého celeru
1 cibule
2 stroužky česneku
sůl
1 lžíce octa
5 ks celého pepře
1 lžička sušeného tymiánu
2 bobkové listy
4 filety kapra
1 citron
150 g másla

Jak na to?

1. V hrnci přiveďte vodu k varu. Do ní vložte oloupané a podélně rozkrojené mrkve a petržel, očištěné stonky celeru, oloupanou cibuli překrojenou napůl a oloupané stroužky česneku. Přidejte sůl, ocet, pepř, lžičku tymiánu, bobkové listy a vařte 20 minut.

2. Kapří filety očistěte a dejte pozor, abyste neporušili kůži, jinak by se kapr nezbarvil do modra. Kapra osolte, zakapejte citronovou šťávou, opatrně vložte filety do vývaru a vařte na mírném ohni po dobu 5 minut. Vývar se nesmí vařit, udržujte jen pod bodem varu. Vařeného kapra pak nechte v horkém vývaru ještě 5 minut.

3. V kastrůlku rozpusťte máslo. Na větší talíř naservírujte nakrájenou a uvařenou zeleninu z vývaru či další podle vaší chuti a vařené filety kapra a pokapejte vše rozpuštěným máslem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Vaječný koňak
Vaječný koňak
Vaječný koňak
Vaječný koňak
Kuřecí maso na medu v troubě
Kuřecí maso na medu...
Kuřecí maso na medu v troubě
Kuřecí maso na medu v troubě
Kakaové ořechy plněné...
Kakaové ořechy...
Kakaové ořechy plněné...
Kakaové ořechy plněné...
Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké

Inspirujte se podobnými recepty