Jahodový džem s vanilkou
Ingredience
1 kg | jahod |
1 | vanilkový lusk |
1 | gelfix 2:1 |
500–700 g | krupicového cukru |
3 g | kyseliny citronové |
Postup přípravy
1) Jahody odstopkujte, pokrájejte na kousky a vložte do hrnce.
2) Vanilkový lusk rozřízněte, vyškrábněte vnitřek nožem a přidejte k jahodám. Promíchejte a nechte 15 minut stát.
3) Gelfix smíchejte se dvěma lžícemi cukru a rovněž vmíchejte do jahod. Poté minutku povařte, přidejte zbylý cukr (podle chuti) a kyselinu, vařte 10 minut.
4) Zavařeninou naplňte sklenice, otočte dnem vzhůru a nechte 5 minut stát.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY