Na základě nařízení vlády upravujeme otevírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Jahodová pěna

Další recepty a články

Nebeský dezert
Nebeský dezert
Nebeský dezert
Nebeský dezert
Citronový vánek mražený mousse
Citronový vánek...
Citronový vánek mražený mousse
Citronový vánek mražený mousse
Nadýchaná terina s lesním...
Nadýchaná terina s...
Nadýchaná terina s lesním...
Nadýchaná terina s lesním...
Citronový koláč s levandulí
Citronový koláč s...
Citronový koláč s levandulí
Citronový koláč s levandulí

Jahodová pěna

Co budete potřebovat

1 plechovka kokosového mléka (vysoké procento tuku)
1 balení mrazem sušených jahod
2 lžíce javorového sirupu
50 g čerstvých jahod
2 snítky máty

Jak na to?

1. Plechovku s kokosovým mlékem vložte přes noc do lednice dnem vzhůru.
2. Mrazem sušené jahody rozdrťte na prach.
3. Lžící vyjměte do mísy ztuhlý kokosový tuk, přidejte javorový sirup a jahodový prach.
4. Do sklenic vložte plátky čerstvých jahod.
5. Kokosovojahodovou směs vyšlehejte do pěny a rozdělte do sklenic. Ozdobte mátou a dejte ztuhnout do lednice alespoň na 2 hodiny.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Jahodová pěna

Dezert Velmi snadné Francouzská Sladká jídla Veganské Bezlepkové Bez laktózy Magazín 5/2019 Počet porcí: 4 porce
Průměrné hodnocení 3 (2)
Znáte ten pocit, když se vám na jazyku rozplyne něco lehkého, jemného a sladkého. Přesně tak chutnají pěnové dezerty, kterým se také říká po francouzsku "mousse" (čti mus).

Co budete potřebovat

1 plechovka kokosového mléka (vysoké procento tuku)
1 balení mrazem sušených jahod
2 lžíce javorového sirupu
50 g čerstvých jahod
2 snítky máty

Jak na to?

1. Plechovku s kokosovým mlékem vložte přes noc do lednice dnem vzhůru.
2. Mrazem sušené jahody rozdrťte na prach.
3. Lžící vyjměte do mísy ztuhlý kokosový tuk, přidejte javorový sirup a jahodový prach.
4. Do sklenic vložte plátky čerstvých jahod.
5. Kokosovojahodovou směs vyšlehejte do pěny a rozdělte do sklenic. Ozdobte mátou a dejte ztuhnout do lednice alespoň na 2 hodiny.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Nebeský dezert
Nebeský dezert
Nebeský dezert
Nebeský dezert
Citronový vánek mražený mousse
Citronový vánek mražený mousse
Citronový vánek mražený mousse
Citronový vánek mražený mousse
Nadýchaná terina s lesním...
Nadýchaná terina s lesním...
Nadýchaná terina s lesním...
Nadýchaná terina s lesním...
Citronový koláč s levandulí
Citronový koláč s levandulí
Citronový koláč s levandulí
Citronový koláč s levandulí

Inspirujte se podobnými recepty