Jahodová pěna
Ingredience
1 | plechovka kokosového mléka (vysoké procento tuku) |
1 | balení mrazem sušených jahod |
2 lžíce | javorového sirupu |
50 g | čerstvých jahod |
2 | snítky máty |
Postup přípravy
1. Plechovku s kokosovým mlékem vložte přes noc do lednice dnem vzhůru.
2. Mrazem sušené jahody rozdrťte na prach.
3. Lžící vyjměte do mísy ztuhlý kokosový tuk, přidejte javorový sirup a jahodový prach.
4. Do sklenic vložte plátky čerstvých jahod.
5. Kokosovojahodovou směs vyšlehejte do pěny a rozdělte do sklenic. Ozdobte mátou a dejte ztuhnout do lednice alespoň na 2 hodiny.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY