Jablečné muffiny se skořicí
Ingredience
75 g | másla |
100 g | zlatého třtinového cukru |
125 g | hladké mouky |
100 g | polohrubé mouky |
3 | lžičky prášku do pečiva |
1 | lžička mleté skořice |
špetka soli | |
225 ml | podmáslí |
100 g | jablek, oloupaných, zbavených jádřince a nasekaných na kousky |
1 | lžička nastrouhaného zázvoru |
Postup přípravy
Máslo utřete s cukrem. Smíchejte obě mouky, přidejte prášek do pečiva, skořici i sůl a pak sypkou směs vmíchejte spolu s podmáslím k máslové hmotě. Jablka promíchejte se zázvorem a pak vmíchejte do těsta. Těstem naplňte šestimístnou (větší) muffinovou formu. Pečte pětadvacet minut v troubě předehřáté na 200 °C.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY