Hrušková zavařenina s vanilkou
Ingredience
8 | hrnků omytých, osušených, |
nasekaných hrušek s velmi | |
tenkou slupkou (ostatní je třeba | |
oloupat), zbavených jádřinců | |
semínka ze 2 vanilkových lusků | |
800 g | krupicového cukru |
1 | sáček pektinu |
Postup přípravy
Nakrájené hrušky nasypte do hrnce se silným dnem, přidejte dřeň z lusků a přisypte cukr. Zahřívejte, dokud nejdou hrušky lehce rozmáčknout. Hrušky rozmačkejte, případně je rozmixujte.
Teprve poté přidejte pektin a přiveďte k varu. Nechte pár minut probublávat, aby měla zavařenina příjemně hutnou konzistenci. Horkou ji plňte do čistých sklenic, uzavřete a na 15 minut postavte dnem vzhůru.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY