Hovězí na víně s brusinkami
Vyzkoušejte náš recept na lahodné dušené hovězí na víně s brusinkami a pochutnejte si.

Snadné
46-60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Mouka hladká 2 plž
 - Sůl
 - Pepř
 - Hovězí přední bez kosti 1 kg
 - Cibule 3 ks
 - Červené víno 250 ml
 - Olej olivový 2 plž
 - Vývar 350 ml
 - Brusinky kompotované 3 plž
 
- Mouka hladká 2 plž
 - Sůl
 - Pepř
 - Hovězí přední bez kosti 1 kg
 - Cibule 3 ks
 - Červené víno 250 ml
 - Olej olivový 2 plž
 - Vývar 350 ml
 - Brusinky kompotované 3 plž
 
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
| kus | ks | špetka | špet. | |
| lžíce | plž | svazek | svaz. | |
| lžička | člž | plátek | plát. | |
| hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
| stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
| snítka | snít. | kopeček | kop. | 
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.







