1
Mouku osolte a opepřete, přidejte maso a obalte ho v ní. Obalené maso zprudka opečte na pánvi na rozpáleném oleji – jen aby vytvořilo krustu, pak ho přendejte na talíř.
2
Na pánvi asi 5 minut opéktejte cibuli, poté vraťte maso do pánve, přilijte víno a vývar a přiveďte k varu. Ztlumte oheň a pod pokličkou maso duste, dokud nezměkne – mělo by to trvat asi hodinu až hodinu a půl.
3
Přidejte brusinky, dochuťte solí a pepřem a povařte ještě 5 minut.
1
Mouku osolte a opepřete, přidejte maso a obalte ho v ní. Obalené maso zprudka opečte na pánvi na rozpáleném oleji – jen aby vytvořilo krustu, pak ho přendejte na talíř.
2
Na pánvi asi 5 minut opéktejte cibuli, poté vraťte maso do pánve, přilijte víno a vývar a přiveďte k varu. Ztlumte oheň a pod pokličkou maso duste, dokud nezměkne – mělo by to trvat asi hodinu až hodinu a půl.
3
Přidejte brusinky, dochuťte solí a pepřem a povařte ještě 5 minut.