Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Hovězí guláš

Inspirujte se podobnými recepty

Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s...
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s mletým...
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy...
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš

Hovězí guláš

Co budete potřebovat

500 g hovězího masa na guláš
500 g cibule, nakrájené najemno
3 lžíce sádla
2 lžíce sladké mleté papriky
4 stroužky česneku, prolisované
1 lžička mletého nebo drceného kmínu
čerstvě mletý pepř a sůl
1 lžíce sušené majoránky
střídka z krajíce chleba
nakrájená cibule na ozdobu
karlovarský nebo houskový knedlík k podávání

Jak na to?

Cibuli opečete na sádle dozlatova – trvá to asi 15 minut. Zasypte mletou paprikou, rychle promíchejte a přidejte kousky masa. Ze všech stran je opečte. Dobře míchejte, guláš má tendenci se přichytávat ke dnu hrnce, ale nesmí se připalovat.
Maso pak pořádně osolte, opepřete a okmínujte. Zalijte 200 ml vody, přidejte prolisovaný česnek a na mírném plameni duste. Hlídejte a podle potřeby promíchejte a dolijte vodou nebo vývarem.
Po hodině a půl, když je maso měkké, vsypte majoránku a ještě deset minut povařte. Pokud chcete guláš zahustit, rozdrobte do něj střídku chleba a chvíli povařte. Podávejte s kolečky cibule a knedlíkem nebo chlebem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hovězí guláš

Hlavní chod Snadné Majoránka Magazín 9/2016 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 3 (32)

Co budete potřebovat

500 g hovězího masa na guláš
500 g cibule, nakrájené najemno
3 lžíce sádla
2 lžíce sladké mleté papriky
4 stroužky česneku, prolisované
1 lžička mletého nebo drceného kmínu
čerstvě mletý pepř a sůl
1 lžíce sušené majoránky
střídka z krajíce chleba
nakrájená cibule na ozdobu
karlovarský nebo houskový knedlík k podávání

Jak na to?

Cibuli opečete na sádle dozlatova – trvá to asi 15 minut. Zasypte mletou paprikou, rychle promíchejte a přidejte kousky masa. Ze všech stran je opečte. Dobře míchejte, guláš má tendenci se přichytávat ke dnu hrnce, ale nesmí se připalovat.
Maso pak pořádně osolte, opepřete a okmínujte. Zalijte 200 ml vody, přidejte prolisovaný česnek a na mírném plameni duste. Hlídejte a podle potřeby promíchejte a dolijte vodou nebo vývarem.
Po hodině a půl, když je maso měkké, vsypte majoránku a ještě deset minut povařte. Pokud chcete guláš zahustit, rozdrobte do něj střídku chleba a chvíli povařte. Podávejte s kolečky cibule a knedlíkem nebo chlebem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s mletým...
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš

Inspirujte se podobnými recepty