
Hermelínový dip
Ingredience
5 | větších rajčat, rozpůlených, zbavených semínek |
60 ml | balzamikového octa |
olivový olej | |
sůl | |
pepř | |
3 | stroužky česneku, prolisované |
1 | lžíce rozmarýnových lístků, nasekaných |
2 | hermelíny, zbavené bílých okrajů, pokojové teploty, nakrájené na kostky |
225 g | smetanového sýra |
hrst bazalkových lístků, natrhaných |
Postup přípravy
Troubu zahřejte na 230 °C. Rajčata položte řezem nahoru na plech, pokapejte octem a olejem, posypejte solí, pepřem, česnekem a rozmarýnem. Pečte 30 minut, nechte vychladnout a nasekejte. Ztlumte troubu na 180 °C. Promixujte oba sýry, vmíchejte rajčata a bazalku, rozdělte do zapékacích misek, 25 minut pečte. Vyndejte a po 10 minutách jezte s tousty.
Pomohl vám recept?
10hodnocení5
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod