×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Hermelínový dip

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...

Hermelínový dip

Co budete potřebovat

5 větších rajčat, rozpůlených, zbavených semínek
60 ml balzamikového octa
olivový olej
sůl
pepř
3 stroužky česneku, prolisované
1 lžíce rozmarýnových lístků, nasekaných
2 hermelíny, zbavené bílých okrajů, pokojové teploty, nakrájené na kostky
225 g smetanového sýra
hrst bazalkových lístků, natrhaných

Jak na to?

Troubu zahřejte na 230 °C. Rajčata položte řezem nahoru na plech, pokapejte octem a olejem, posypejte solí, pepřem, česnekem a rozmarýnem. Pečte 30 minut, nechte vychladnout a nasekejte. Ztlumte troubu na 180 °C. Promixujte oba sýry, vmíchejte rajčata a bazalku, rozdělte do zapékacích misek, 25 minut pečte. Vyndejte a po 10 minutách jezte s tousty.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hermelínový dip

Svačina Snadné Česká Vegetariánské Bazalka , Rozmarýn , Rajče Magazín 10/2014
Průměrné hodnocení 5 (9)

Co budete potřebovat

5 větších rajčat, rozpůlených, zbavených semínek
60 ml balzamikového octa
olivový olej
sůl
pepř
3 stroužky česneku, prolisované
1 lžíce rozmarýnových lístků, nasekaných
2 hermelíny, zbavené bílých okrajů, pokojové teploty, nakrájené na kostky
225 g smetanového sýra
hrst bazalkových lístků, natrhaných

Jak na to?

Troubu zahřejte na 230 °C. Rajčata položte řezem nahoru na plech, pokapejte octem a olejem, posypejte solí, pepřem, česnekem a rozmarýnem. Pečte 30 minut, nechte vychladnout a nasekejte. Ztlumte troubu na 180 °C. Promixujte oba sýry, vmíchejte rajčata a bazalku, rozdělte do zapékacích misek, 25 minut pečte. Vyndejte a po 10 minutách jezte s tousty.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...

Inspirujte se podobnými recepty