Hermelínový dip
Ingredience
5 | větších rajčat, rozpůlených, zbavených semínek |
60 ml | balzamikového octa |
olivový olej | |
sůl | |
pepř | |
3 | stroužky česneku, prolisované |
1 | lžíce rozmarýnových lístků, nasekaných |
2 | hermelíny, zbavené bílých okrajů, pokojové teploty, nakrájené na kostky |
225 g | smetanového sýra |
hrst bazalkových lístků, natrhaných |
Postup přípravy
Troubu zahřejte na 230 °C. Rajčata položte řezem nahoru na plech, pokapejte octem a olejem, posypejte solí, pepřem, česnekem a rozmarýnem. Pečte 30 minut, nechte vychladnout a nasekejte. Ztlumte troubu na 180 °C. Promixujte oba sýry, vmíchejte rajčata a bazalku, rozdělte do zapékacích misek, 25 minut pečte. Vyndejte a po 10 minutách jezte s tousty.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY