Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

5 větších rajčat, rozpůlených, zbavených semínek
60 ml balzamikového octa
olivový olej
sůl
pepř
3 stroužky česneku, prolisované
1 lžíce rozmarýnových lístků, nasekaných
2 hermelíny, zbavené bílých okrajů, pokojové teploty, nakrájené na kostky
225 g smetanového sýra
hrst bazalkových lístků, natrhaných

Postup přípravy

Troubu zahřejte na 230 °C. Rajčata položte řezem nahoru na plech, pokapejte octem a olejem, posypejte solí, pepřem, česnekem a rozmarýnem. Pečte 30 minut, nechte vychladnout a nasekejte. Ztlumte troubu na 180 °C. Promixujte oba sýry, vmíchejte rajčata a bazalku, rozdělte do zapékacích misek, 25 minut pečte. Vyndejte a po 10 minutách jezte s tousty.

Pomohl vám recept?
10hodnocení5

Další videorecepty